Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tegyek hogy tovább bírja?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy tovább bírja?

Figyelt kérdés
Párommal 2 hete élünk szexuális életet,es nagyon jó minden vele a mérettel is nagyon megvagyok elégedve de sajnos nagyon hamar elelvez,par lökés után.Ket naponta vagyunk együtt és egy este 3 x vagyunk egyutt,amibol ő 3x elmegy.Mar kértem rá hogy tartsa vissza de azt mondta hogy nem akarja mert már próbálta előttem és hogy utána másnap nagyon fájt a feje.De így még nekem rossz mert nagyon kívánom de még nem volt vele orgazmusom,es a másik még hogy még nem nyalt ki senkit pedig már 32 lesz ugyh így ez is kilove.Nagyon szerelmes vagyok de egyben csalódott is,nemtudom mit tegyek.28\N
2016. dec. 20. 20:39
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
36%

ha ennyi idős korára nem tanulta meg visszatartani akkor jó eséllyel már nem is fogja.

nem akarok túl durvának tűnni, de szerintem hagyd ott.

idővel be fogsz sokallni ettől. dugjál inkább velem.

2016. dec. 20. 20:53
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
dugni sem nyalni sem tud?! na ezt jól kifogtad.
2016. dec. 20. 21:00
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Egyet értek az elsővel az utolsó mondatát kívéve.

32 évesen pár lökés?Keress egy férfit!Egyértelmű,hogy nem akar változtatni a dolgon.Én meg még azt hittem,hogy az exem nyújtotta a legszánalmasabb teljesítményt a maga 5-6 percével.Mindjárt fel is hívom,hogy bocsánatot kérjek!

2016. dec. 20. 21:01
 4/18 A kérdező kommentje:
Akkor szerintetek mit csinaljak,mondjam neki h addig nincs sex amíg vissza nem tartja közbe?amúgy tényleg lehetsges hogy attól fejfajasa lesz?
2016. dec. 20. 21:12
 5/18 anonim ***** válasza:
Cseréld le. Nem lesz jobb /tapasztalat/
2016. dec. 20. 21:31
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

"amúgy tényleg lehetsges hogy attól fejfajasa lesz?"

Nem. Ekkora marhaságot még sosem hallottam...

36/f.

2016. dec. 20. 22:27
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha huzamosabb ideig és sokszor "visszatáncoltatja", attól inkább a heréi fognak megfájdulni. Ez természetes, ha sokáig nem tud vagy nem akar elélvezni, de közben végig izgalmi állapotban van. Borzasztóan tud fájni. Csíp, nyom, nehéz, szúr. Szerintem ő ettől a fájdalomtól tart, csak nem akarja ezt így elmondani. Egyébként, ha türelmes vagy vele, szerintem idővel összeszoktok, nem kell rögtön menekülni. Két hét még semmit nem jelent.
2016. dec. 20. 22:36
 8/18 anonim ***** válasza:
"....tartsa vissza de azt mondta hogy nem akarja mert már próbálta előttem és hogy utána másnap nagyon fájt a feje...." és akkor jött a jotündér aki kettöt suhintott a pálcájával, .......stb!
2016. dec. 20. 23:59
 9/18 anonim ***** válasza:

Párommal 2 hete élünk szexuális életet,es nagyon jó minden vele ---> de igazából semmi sem jó vele

amúgy ha nem akarja visszatartni akkor te nem tudsz tenni semmit sem

2016. dec. 21. 00:00
 10/18 anonim ***** válasza:
Valószínűleg nem tudja visszatartani,csak ezt nem meri bevallani. Az előző tanácsok alapján nem is csoda. Próbáld rávenni ,hogy orálisan elégitsen ki. Két hét nem nagy idő még változhat. Sok sikert hozzá.
2016. dec. 21. 01:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!