Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom nem tudja levetkőzni gátlásait?!
Sziasztok!
A párommal nem rég jöttünk össze, már eljutottunk odáig, hogy ledobjuk a ruhákat, a fehérnemű kivételével. Viszont nem engedi, hogy benyúljak a bugyijába, semmi orál felé nem nyit, hiába akarom én kényeztetni. Neki az egész aktus abból állna, hogy megdugom és kész, semmi több. Nem is szereti igazán a szexet. Még nem feküdtünk le, csak beszéltünk róla. Én ennél többre vágyom, nekem ez sokkal többet jelent. Nem tudom mi okozhatja ezt nála, hiszen egyébként olyan nedves mint egy patak. Nem igazán tudom hova tenni ezt. Mi lehet az oka, hogy nem szereti a szexet, illetve hogy lerendezné ennyivel az egészet? Ez normális ? Már nem szűz. Tudnátok ötleteket adni, mit tehetnék?
21/F
adj neki időt
hogy rájöjjön,milyen jó dolog is a szex,orál
gondolom tele van gátlással
légy nagyon türelmes vele
Mit jelent az, hogy nem rég jöttetek össze?
Légy türelmes, valakinek több idő kell, hogy megbízzon annyira a másikban, amennyire kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!