Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A striáim miatt nem merek levetkőzni senki előtt. Lányok, ti hogy tudtátok ezt leküzdeni?
Nyilván a kérdés azokhoz szól akiknek szintén van. Nekem a hasamon és a mellemen is vannak. Nem pirosak, bőrszínűek de látszódnak mert ugye "kidudorodnak" a bőrömből minimálisan... emiatt soha nem mertem senki előtt levetkőzni még pedig szeretnék már szexelni...
19L
Hidd el, tényleg nem fogja zavarni azt a srácot, aki szeret téged! Tapasztalatból beszélek.
Nekem nagyon feltűnő striáim vannak, nagyon csúnyák. Sok lila közülük, kevés a bőrszínű, és főleg a combom két oldalán van. Én is aggódtam emiatt, de soha egy barátomat sem zavarta (vagy legalábbis senki sem tett rá megjegyzést, és vonzónak tartottak). A jelenlegi páromat direkt megkérdeztem, mit gondol, és azt mondta, neki tetszenek a striáim! :)
21N
Szerintem normális fiút nem zavarja az ilyen, vagy engem nem zavarna :)
20/F
Sose problémáztam ezen.
Azon csodálkoztam, hogy több pasim is megkérdezte, hogy "az meg mi?" Azt hitték, ilyen csak a terheseknek van, és akik valaha jó kövérek voltak.
De aztán nem volt gond sose belőle.
Én fiú vagyok nekem is szét van a vállam honajba karjaim még alkaron is senkit nem zavar szerintem.Vagy is nem is érdekel. :D
Normális emberek nem is foglalkoznak esetleg azok szoktak akiknek nem lehet meg felelni.
Egy normális férfit nemzavar.Az egykori páromnak is volt.Sőt neki a mellei is lógtak.Olyan önbizalom hiányos volt,hogy még nekem is csak hetek után engedte meg csak hogy levegyem a felsőjét s anélkül szeretkezzünk.
Majd pár év múlva,úgy megerősödött az önbizalma hogy félre lépegetett,majd hetente,havonta más pasival kavart.Szerencsére már nem mellettem.
Na ennyit az önbizalomról.:)
Kedves kérdező.Biztos lesz egy normális srác aki nem ezalapján fog majd dönteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!