Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 17 cm es pénisz szerintetek mai norma szerint jónak számít lányok véleményére lennék kíváncsi?
Figyelt kérdés
2016. dec. 17. 08:20
21/22 anonim válasza:
Nos szívesen leírom bővebben is.Jó ha lead az ember pár kilót(reggeli futás) és nem dohányzik.Röviden melegvíz,nyújtó gyakorlatok,pörgetés(vérkeringés helyreállítás)utána fejés jelq tréning krémmel plusz pénisz fejlesztő pumpa(később jobb kart venni rá és vizeset is).Nekem 12ről 13ra növekedett körméretben 4,2-ről4,4szélesre izmosodott eresedett kezdésnek 2hónap alatt.Először is látványosan növeksik a nyugalmi hossza.Nagyon nagy buli egy neked tetszetős(puha) péniszgyűrű használata ez is növel,érezhetően jobban ki lehet egy nőt tölteni.Remélem segítettem,kitartás kell.Sokat lehet külföldi oldalakról(fordítóval)megtudni.Pl:Peg Gym komoly eredményeket érnek el valaki sok éven át dokumentálja.
22/22 anonim válasza:
Itt van egy jó leírás videóval is.Itt van a megoldás:Indiából indult(emlékszem kisrác koromban már csináltam! Azt hiszem a Kama Szutrában olvastam!(11évesen!): [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!