Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A tipikusan balek pasik miért nem akarnak változni?
Figyelt kérdés
Akinek soha nem jön össze a szex egy nővel sem és emiatt inkább nyavalyognak.2016. dec. 14. 19:23
11/12 anonim válasza:
Bírom az ilyen megmondó embereket.
12/12 anonim válasza:
Hát, én is full balek voltam még 2-3 éve, de megvolt bennem az akaraterő, hogy a gátlásaim és az önbizalomhiány ellenére barátnőt keressek, és végül találtam is akkori balf... létemre. Jó, ehhez hozzá kell tenni, hogy azért tudatában voltam, hogy külsőre semmi gáz nincs velem akkor is, tehát nem fényezni akarom most magam ezzel, tudom, hogy előnytelen külsővel nehéz kimászni a lyukból ilyen téren. Na mindegy, a lényeg az, hogy 2 év alatt elég nagy utat bejártam én is, és igazából nem bánom azt sem, hogy előtte mi volt, mi maradt ki ez miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!