Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A tipikusan balek pasik miért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A tipikusan balek pasik miért nem akarnak változni?

Figyelt kérdés
Akinek soha nem jön össze a szex egy nővel sem és emiatt inkább nyavalyognak.
2016. dec. 14. 19:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
81%
Mert könnyebb sajnáltatni magukat mint tenni ellene..
2016. dec. 14. 19:27
 2/12 anonim ***** válasza:
96%
mert ha valaki csúnyának születik (csúnya arcszerkezet pl.) azon nem lehet változtatni
2016. dec. 14. 19:33
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem még nem jött össze csaj. Ettől függetlenül nem tartom magam baleknak, és nagyobb változáson mentem át az elmúlt 3 évben, mint bárki más, akit ismerek. Ettől függetlenül 20 évet 3 év alatt nem lehet helyrerakni egy csettintéssel, de bízom benne, hogy meg lehet oldani, csak hosszú az út. Szóval nem tudhatod, hogy az adott srác honnan indult, és most hol jár, és mennyit akar tenni. Mivel ez a külső átalakuláson kívül nem látvnyos annyira, és azt megsúgom, hogy a belső nehezebb :) 23/F
2016. dec. 14. 19:34
 4/12 anonim ***** válasza:
téged is egy balek tol nem? :DDD
2016. dec. 14. 19:44
 5/12 anonim ***** válasza:
62%
Nyavalyogni mindig könnyebb, mint tenni valamit.
2016. dec. 14. 19:49
 6/12 anonim ***** válasza:
Jo magyar felfogás szerint is panszkodni mindig jobb mint változtatni
2016. dec. 14. 19:58
 7/12 anonim ***** válasza:
Miért is érdekel ez téged? Te biztos nem vagy alacsony <175cm, kisfarkú <14cm, rossz arckarakterisztikájú (gömbölyded fej= abszolút nem férfias).. Akik ilyen genetika-hiánnyal születtek azoknak baromira nem könnyű még alkalmi kapcsolatot sem találni, nem h komolyt.
2016. dec. 14. 20:06
 8/12 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó a 175 cm nem alacsony. A 14 cm pénisz pedig nem kicsi. Lehet vele örömet szerezni. Az hogy milyen az arc karaktered arról tényleg nem tehetsz mert genetika
2016. dec. 14. 20:13
 9/12 anonim ***** válasza:
Kedves előttem válaszoló. Nem sajnos nem vagyok 175cm.. a közelében sem. Csak 170cm vagyok. Igen a méretem sincs közel a 14cm-hez csak 12cm és vékony is mellette. Nem vagyok már kis tini 15 éves aki ezeket a meséket elhiszi. Igen vannak ilyen genetikai szemetek, akikről a nők ilyen véleménnyel lennének. A ronda ,rossz arc meg alapból bukó, amivel semmit sem tudsz csinálni..
2016. dec. 14. 20:21
 10/12 anonim ***** válasza:
A balek mást jelent. A balek az, aki hagyja magát kihasználni egy nő által. Van, aki például azért koptat le egy nőt, mert pont, hogy nem engedi, hogy kihasználják.
2016. dec. 14. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!