Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem akarja, hogy orgazmu...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akarja, hogy orgazmusom Legyen? Tudja mitől lenne.

Figyelt kérdés

Sosem volt még orgazmusom, ha magamnak csináltam akkor sem.

Ő az első komoly kapcsolatom, de a harmadik szexpartner.

Rajottem hogy ha durva velem a párom az izgat nagyon.

Szokta kicsit szorítani a nyakam vagy húzni a hajam. De én sokkal durvabbra vágyom, azt akarok hogy fájjon.

Ő ezt tudja, de sosem csinálja durván.

Pl ha mondom neki hogy mondjon csúnyákat akkor mondja, de magától nem.

Nem mindig erre vágynek, de jó lenne. Mondja hogy majd így úgy elver aztán semmi.

Lehet, hogy ő nem ilyen?

Pedig az életben nagyon domináns típus, azt hittem az ágyban is az lesz.

3es fel éve vagyunk egyutt

2016. dec. 14. 17:04
 1/8 anonim ***** válasza:
94%
Egy szimpla szexpartnernek megcsinálnám kérés nélkül ha erre izgul, de azzal akit szeretek nem menne.. egyszerűen rosszul esne, annak ellenére is, hogy tudom nála ez fokozza gyönyört. Nem is ígérgetném, mert nem tudnám bántani semmilyen körülmények között..
2016. dec. 14. 17:08
 2/8 anonim ***** válasza:
94%

Nem jön be neki ez,vagy szeret annyira hogy nem szivesen bánt közben,vagy mond csúnyákat...

Biztos találsz majd olyat akitől megkapod ezeket a dolgokat

2016. dec. 14. 17:09
 3/8 A kérdező kommentje:
Én is erre gondoltam hogy nem akar bántani
2016. dec. 14. 17:16
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

1# vagyok, viszont belegondoltam hogy mi lenne ha egy ilyen helyzetbe csöppennék... és arra jutottam hogy lehetne alternatívákat találni.. pl a forró gyertyaviasz elég romantikusnak hat.. azzal leönteném :DD az is fáj.

Vagy mit szólnál esetleg egy kis elektrosokkhoz? azthiszem vannak ilyen cuccok sexshopban.

2016. dec. 14. 17:24
 5/8 A kérdező kommentje:
Azért az elektrosokkhoz nen lenne sok kedvem :D
2016. dec. 14. 17:45
 6/8 anonim ***** válasza:
74%
vaaagy, ottvan még a szigszalag.. :]
2016. dec. 14. 17:51
 7/8 anonim ***** válasza:
0%
Ha gondolod én szívesen megkínozlak
2016. dec. 15. 07:44
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha magadnak sem tudsz orgazmust okozni,akkor ott valami gond van.vagy szervi vagy lelki? Orvoshoz kene fordulni.valami gond lehet ott,azert kivanod a durvabb ingereket.de ez sem hiszem hogy erdemben segitene.
2016. dec. 15. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!