Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nincs orgazmusom?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs orgazmusom?

Figyelt kérdés

Sziasztok! :)

5 hónapja vagyok egyutt a barátommal, petting már elég régóta volt, ujjazas illetve orális pedig ugy egy honapja van. Múlt éjszaka vesztettem el vele a szüzességem, nem is fájt szinte. Viszont igazság szerint még sosem volt orgazmusom, pedig igyekszik barátom, csak mégse. Es már tök kellemetlen ez igy nekem, es azt latom, hogy ot is zavarja, de nem tudom, hogy lehetne ezen változtatni. Szerintem inkabb bennem van a hiba, mert volt már, hogy majdnem elmentem, csak nem tudom ugy átadni magam az érzéseknek. Mindig gondolkodok valamin közben, altalaban ilyen tök hülyeségről, es ez tereli el a gondolataim. Pl olyanok járnak mindig a fejemben, hogy vajon rendesen szortelenitettem-e, illetve nem remeg-e nagyon a lábam. Tudom tök butaság, de mas is volt hasonlo helyzetben amikor elkezdett nemi életet élni? Köszönöm!

18/L

2016. dec. 10. 15:48
 1/10 anonim ***** válasza:
Ne hallgass az #1-esre, egyszerűen csak nem vagy igazi nő.
2016. dec. 10. 15:50
 2/10 anonim ***** válasza:
91%
Hülye bunkók vagytok! Nők esetében az orgazmust tanulni kell. Masztizz sokat, ismerd meg a testedet, hogy mi az amitől elmész, milyen pózban jó neked és irányítsd a párod. Masztikor sincs orgazmusod?
2016. dec. 10. 15:53
 3/10 anonim ***** válasza:
91%
Az első két gyíkra nem kell hallgatni. Figyelj, stresszelsz rajta, ezt te is leírtad, és ez a baj. Ha kell beszéld meg a barátoddal is, hogy nem okolod őt emiatt, csak még nem tudod magad így elengedni. Ezt azért kéne elmondani neki, mert frusztrált lesz, teljesítmény kényszert fog érezni, és lehet ő se fogja tudni elengedni magát. Lehet nyálas, de a gyertyás romantikus dolgokat nem véletlenül találták ám ki. Fürödjetek együtt, gyertyafényben, csináljatok meghitt pillanatokat, és engedd el magad. Hidd el, menni fog :) 23/F
2016. dec. 10. 15:54
 4/10 Emberek ***** válasza:
100%
Szerintem csak maga az érzés, hogy nem tudod elengedni magad eléggé. Hogy állandóan gondolkodsz valamin. Nem szabad. Koncentrálj a párodra, és arra, hogy kívánod, és ha ez meglesz, akkor szerintem helyrerázódik a nemi életetek ;)
2016. dec. 10. 15:56
 5/10 anonim ***** válasza:

alapkérdés:

masztival magadnak sikerül orgazmust okoznod?

2016. dec. 10. 16:10
 6/10 anonim ***** válasza:
Ezert kell a kapcsolat elott tinikorban megismerni a SAJAT tested, hogy tudd neked mi a jo, anelkul a masik bevethet barmit. Ha ezt tudod akkor tudsz segiteni neki szex kozben, pozokkal, mozgassal, oda rakod a kezet jelezve h arra van szukseged stb. Nem ugy megy h repazastol minden nonek jo lesz.
2016. dec. 10. 16:17
 7/10 anonim ***** válasza:
Maszti közben sem volt még sosem orgazmusod?
2016. dec. 10. 18:39
 8/10 paradicsom31 ***** válasza:

Nincs ezzel semmi probléma. Még csak most kezded el felfedezni a nemi élet izgalmait, nem lesz minden nőnek azonnal orgazmusa. Megvallom, 2 éve vagyok együtt a párommal, és soha nem volt még hüvelyi orgazmusom, pedig szegénykém nagyon próbálkozik..

Ha rám hallgatsz, ne stresszelj. Ne gondolkozz semmin. SEMMIN!! Élvezd a pillanatot, ami éppen történik, és majd jön az magától.

2016. dec. 10. 19:13
 9/10 anonim ***** válasza:
Túl erős még a testkontrollod. Azért van ez, mert még nem rendelkezel kellő mennyiségű és minőségű tapasztalattal. Mindél többször csináljátok és ne nagyon készüljetek rá, hogy márpedig ma ekkor és itt szex lesz. Kapd el a fazont néhate is és dugjatok egy irgalmatlan nagyot hirtelenjében néha in medias res. Akkor nem kattogsz majd ilyeneken. A partnered rendesen kifejezi, hogy mennyire kíván? Elég egy rossz beköpés, megjegyzés és oda az önbizalmad, lazaságod.
2016. dec. 10. 22:39
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
2016. dec. 12. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!