Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sose volt még orgazmusom, lehet még vagy én képzelen vagyok rá?
Egyátalán nem biztos hogy képtelen vagy rá! Csak valszeg rosszul csinálod/csinàlták.
Hogy próbálták elérni?
a nők kb 30% képes csak rá
és sokan csak 30+ korban érik el a megfelelő érettséget hozzá
szal ezen ne pörögj
A hüvelyi orgazmus is csilkón át jön. Mert a csikló nem egy kis "borsó" a csukja alatt, hanem körbeöleli a vaginát.
A "mélyebb", áthatóbb orgazmus abból ered a "hüvelyi" orgazmusnál, hogy a behatoló tárgy vagy férfi elég vastag, kitölti a vaginát annyira, hogy a csikló nyúlványait egy kis nyomással ingerelje. Ez lassabban felépülő izgatás, mint direkt a "borsót" izgatni, viszont így a lassú felépülés és az elnyújtott idő miatt nagyobb izgalmi állapot lép fel, így a végén az orgazmus is "smooth". Nem tudom, hogy ezt hogy lehet magyarul leírni. Férfiaknál ugyanez elérhető a makk óvatos izgatásával.
Ez a "pont annyira izgatod, hogy egyre jobban élvezi, de még nem unja el". :D Így a kitörés is mélyebb lesz.
Gyakorolni kell, kemény tárgyakkal és utána az ilyen irányú orgazmuskészség is javul, amikor már tudod irányítani, gyorsítani azzal, hogy "akarod".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!