Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a csajom nem hagyta abba a szopást miután elmentem, lehet valami bajom?
Figyelt kérdés
2016. dec. 13. 04:45
1/14 anonim válasza:
nekem volt már párszor h majdnem elájultam addig csinálta 😄
2/14 anonim válasza:
Miért lenne bajod?. Nagyon belevaló a barátnőd! Becsüld meg a lányt, aki ilan odaadóan szopik.
3/14 anonim válasza:
1. Ha te elmentél és szopott még mindig, akkor igen, mert, ha te nem vagy ott mást szopott. 2. Igen, mert így nem tudod felhúzni a gatyádat és úgy kimenni az utcára.... Hát nem túl jó. 3. Te nagyon gáz vagy.
4/14 anonim válasza:
Hát igen, szörnyű következménye lehet.
Feláll megint, aztán meg kell dugni a csajt.
Nem tudom hogy bírod...
5/14 anonim válasza:
Megbicsaklik a térded, összerogysz, lefejeled a csajt és véletlenül leharapja a farkad! Ne csinaljatok ilyet! Borzasztó veszélyes!
6/14 anonim válasza:
Engem is így szopott a csajod, és nekem se lett bajom tőle.
8/14 anonim válasza:
Ilyen kérdés alapján szerinted van agya? :-O
10/14 anonim válasza:
Öcsém te tényleg hülye vagy. Ilyet kérdezni??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!