Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Felidéznétek életetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Felidéznétek életetekben a legjobb szopást, amit nyújtott nektek nő?

Figyelt kérdés
Mitől volt különleges, mitől volt más, mint a többi? Elfelejtitek valaha?
2016. júl. 29. 13:27
 1/8 anonim ***** válasza:
90%
bnőm végignézte, meg nagyon érzékien csinálta a csaj, annyira finom szája volt h eszméletlen.. kb 3 méterre lőttem a végén :)
2016. júl. 29. 13:35
 2/8 anonim ***** válasza:

Beleszédültem. Olyan hevesen szopott. De csak egyszer volt...

23/F

2016. júl. 29. 13:37
 3/8 anonim ***** válasza:

Érdekes módon kevésbé függ a női technikától mint gondolnád.

Be lehet vetni bármit, csak akkor használ ha megfelelően rá vagyok hangolódva.

Ha kb. egy hete nem volt semmi, aztán jó hosszú tipitapi meg smárolás stb. után mikor már csöpög az előváladék, a szájába veszi és lassan, mélyen szívja és közben a nyelvével is játszik, na az leírhatatlan érzés.

2016. júl. 29. 13:37
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem emlékszem konkrétra. Volt nagyon sok, ami nagyon jó volt és emlékszem nőkre, akik nagyon jól csinálták és hatalmasat élveztem, de konkrét eset nem maradt meg. Mostani párom nagyon jól csinálja (és szereti is csinálni), mellette tanult lingam masszázst is, így szinte mindegyik élmény most.
2016. júl. 29. 13:48
 5/8 anonim ***** válasza:
Aki volt jó pár nővel az nem olyan mint te akit csak egyszer szoptak le! Nincs egy konkrét.
2016. júl. 29. 14:07
 6/8 anonim ***** válasza:
A legjobb egy profival volt,nagyon tudott,és élvezte is!
2016. júl. 29. 14:47
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Több legjobb volt, es mindegyik más lánytól, más technikával, más helyzetben. Egy volt közös, az, hogy már az elején felment a pulzusom csak attól, hogy helyzet volt. A legutolsó ilyen azért volt ilyen, mert a lány egy-két randi után azt kérdezte váratlanul egy átlagos beszélgetés közben , hogy "leszophatlak?". Egy másodperc alatt átszúrta a farkam a gatyámat...
2016. júl. 29. 15:25
 8/8 János Gilján ***** válasza:
100%

Én nem tudok egyértelműen kiemelni egy legjobbat, de vannak azok a bizonyos "10 pontos" orális kényeztetések, amikor minden együtt áll és az élmény egyszerűen tökéletes. Nekem utoljára körülbelül 1 hónapja volt ilyen. Úgy alakult, hogy kimaradt előtte 2 nap szex, így már nagyon kanos voltam. Feleségem ezt pontosan érezte, és mesterien játszott azzal, hogy az izgalmamat jó negyed órán keresztül a csúcs közelében tartotta 80 és 99% közötti tartományban. Amikor nagyon közel kerültem az orgazmushoz, akkor sem hagyta abba az izgatást, csak módosított a technikán. Olyankor alulról felfelé nyalogatta a cerkát a heréimtől a makkom hegyéig többször egymás után. Ez alapvetően nem lenne annyira izgató, de azon a magas izgalmi szinten olyan volt, mintha közvetlenül a lelkemet nyalogatná a répámon keresztül! :D

Amikor pedig kicsit visszább esett az izgalmi szintem, akkor kézzel-szájjal körkörösen, fel-le dolgozott rajtam, ami éppen az eszébe jutott. Attól volt annyira jó, hogy végig tökéletesen ráhangolódott az izgalmamra és mindig tudta, hogy mikor mivel tud a legintenzívebb hatást gyakorolni rám. Mindeközben végig élvezte, ahogy én az eszemet vesztve vonaglok minden mozdulatától az ágyon, a végén már szinte könyörögtem, hogy ne "kínozzon" tovább. Minden egyes mozdulatán éreztem, hogy imádja csinálni és őt is baromira izgatja az én állandóan magasra szökő izgalmi szintem.

Egy jó szopás szerintem ahogy egy jó szex is, az összhangtól lesz igazán jó. Amikor rákapcsolódtok egymás rezdüléseire és egy testként katapultáltok az élvezetek dimenziójába. Azt hiszem ezekért a pillanatokért érdemes élni igazán! :) 36F

2016. aug. 5. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!