Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Felidéznétek életetekben a legjobb szopást, amit nyújtott nektek nő?
Beleszédültem. Olyan hevesen szopott. De csak egyszer volt...
23/F
Érdekes módon kevésbé függ a női technikától mint gondolnád.
Be lehet vetni bármit, csak akkor használ ha megfelelően rá vagyok hangolódva.
Ha kb. egy hete nem volt semmi, aztán jó hosszú tipitapi meg smárolás stb. után mikor már csöpög az előváladék, a szájába veszi és lassan, mélyen szívja és közben a nyelvével is játszik, na az leírhatatlan érzés.
Én nem tudok egyértelműen kiemelni egy legjobbat, de vannak azok a bizonyos "10 pontos" orális kényeztetések, amikor minden együtt áll és az élmény egyszerűen tökéletes. Nekem utoljára körülbelül 1 hónapja volt ilyen. Úgy alakult, hogy kimaradt előtte 2 nap szex, így már nagyon kanos voltam. Feleségem ezt pontosan érezte, és mesterien játszott azzal, hogy az izgalmamat jó negyed órán keresztül a csúcs közelében tartotta 80 és 99% közötti tartományban. Amikor nagyon közel kerültem az orgazmushoz, akkor sem hagyta abba az izgatást, csak módosított a technikán. Olyankor alulról felfelé nyalogatta a cerkát a heréimtől a makkom hegyéig többször egymás után. Ez alapvetően nem lenne annyira izgató, de azon a magas izgalmi szinten olyan volt, mintha közvetlenül a lelkemet nyalogatná a répámon keresztül! :D
Amikor pedig kicsit visszább esett az izgalmi szintem, akkor kézzel-szájjal körkörösen, fel-le dolgozott rajtam, ami éppen az eszébe jutott. Attól volt annyira jó, hogy végig tökéletesen ráhangolódott az izgalmamra és mindig tudta, hogy mikor mivel tud a legintenzívebb hatást gyakorolni rám. Mindeközben végig élvezte, ahogy én az eszemet vesztve vonaglok minden mozdulatától az ágyon, a végén már szinte könyörögtem, hogy ne "kínozzon" tovább. Minden egyes mozdulatán éreztem, hogy imádja csinálni és őt is baromira izgatja az én állandóan magasra szökő izgalmi szintem.
Egy jó szopás szerintem ahogy egy jó szex is, az összhangtól lesz igazán jó. Amikor rákapcsolódtok egymás rezdüléseire és egy testként katapultáltok az élvezetek dimenziójába. Azt hiszem ezekért a pillanatokért érdemes élni igazán! :) 36F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!