Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem élvezem a szopást?
Figyelt kérdés
Amikor barátnőm szopja a (khm) azt kb semennyire nem élvezem, csak amikor kezdek elmenni de akkor is csak a végén. Amikor a kezével csinálja azt élvezem azzal nincs semmi gond, de ha a szájában van azt alig érzem :/
18/f
2016. aug. 4. 16:47
1/8 A kérdező kommentje:
*Mi lehet a gond?
Ez lemaradt.
2016. aug. 4. 16:47
3/8 anonim válasza:
Nem túl jó a technika. De tényleg. Enél többet nem tudok mondani. :D Próbálja meg erősebben szívni, körözzön a kupakon a nyelvével, ilyesmi... Egyszer nekem is volt egy barátnőm, akivel hasonló volt a szitu. Én annyit mondtam, hogy "nem kell félteni, dolgozd meg rendesen, nem porcelánból van". :D Na, onnantól isteni volt. Nem finomkodott többet, rendesen leápolt. Figyu, próba cseresznye, lehet neked is csak ennyit kéne mondanod. :)
4/8 anonim válasza:
Szerintem is a bnőddel van a probléma, gondolom kicsit kezdő még:) Próbáld közben irányítani kicsit, hogy mi esik neked jól stb.
5/8 anonim válasza:
Nem biztos lehet hogy nem annyira érzékeny a makkod .
6/8 anonim válasza:
rosszul csinálja, ha az érzékenységgel lenne baj akkor a szexnél és a verésnél is baj lenne
7/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
Majd megpróbálom koordinálni mit, hogyan :D
2016. aug. 4. 22:13
8/8 anonim válasza:
Sok volt a maszti, és a bré megszokta az erősebb ingereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!