Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Felejtős a pasi? Nagyon vonzó...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felejtős a pasi? Nagyon vonzó és összeillik a szemályiségünk, meg őszinte is. De amikor felmentem hozzá rájöttem hogy kisautókkal játszik!

Figyelt kérdés
tehát bementem a hálóba és látok egy nagy játékszőnyeget, megkérdezem, gyereke van e vagy össze, mondja nem, az övé... jobban körbenézve láttam rajta kisautót is meg a polcon szekrényben legőt meg ilyen szarokat. most akkor ez felejtős? lúzer? nem akarok összejönni olyannal aki szégyenbe hozhat. nekem férfi kell, és nem csak külsőleg.
2016. dec. 10. 10:12
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem akadály szerintem.az én Páromnak is vannak kisautoi gyűjti őket és bevásárló központ autós játék részlegén is képes lenne órákat nézelődni (25 éves) nincs ebben semmi rossz én magam is képes vagyok megnézni a barbikat :D de attól ugyanolyan férfi én imádom :)
2016. dec. 10. 11:30
 12/17 anonim ***** válasza:
77%
szelfizni, meg fészbukozni normális. Játszani ciki.
2016. dec. 10. 12:10
 13/17 anonim ***** válasza:
90%
Persze csak is azért le kell lúzerezni meg minden egy férfit mert volt gyermekkora..... Aztán meg ha egy nő mondjuk babázik akkor az meg nem gáz meg semmi mi?... Gondolj bele,hogy legalább volt gyermekkora és vissza akarja hozni a régi szép időket amikor kiskorában kisautókkal játszott meg minden.... De te tudod,hogy te akarsz-e ilyen férfit vagy sem... De viszont egy dolog biztos lenne ha vele maradnál... Ha kisfiad lenne tőle akkor biztos jól el lennének minden nap és kivenné ő is a saját részét a gyerek nevelésben.
2016. dec. 10. 12:55
 14/17 anonim válasza:
100%
Szerintem nem vagytok összeillők. És nem ő a gáz, hanem te!
2016. dec. 10. 13:02
 15/17 anonim ***** válasza:
Keress valami kemény sittest, az férfi lesz a szemedben.
2016. dec. 10. 21:01
 16/17 anonim ***** válasza:
A csajok hajlamosak leszólni a férfi azon hobbijait amiből nem tudnak hasznot húzni. Holott azok hozzátartoznak a férfi személyiségéhez. Kellenek, hogy jól érezte magát, hogy kikapcsoljon. Egy átlagos csaj mivel foglalja el magát? Rib*ckodó képeit rak fel a Facebookra, ami előtt fél napig tesped, műkörmösnél hízlalja a s**ét, plázákban mászkál. Ez bizony nagyon érett viselkedés.
2016. dec. 10. 22:58
 17/17 anonim ***** válasza:
Hagyjátok szegény kérdezőt, ő gondolom azt szeretné ha a jövendő pasija majd verné, meg orrba szájba csalná. 2016-ban a lányoknál ez a férfias
2016. dec. 10. 23:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!