Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Felejtős a pasi? Nagyon vonzó...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felejtős a pasi? Nagyon vonzó és összeillik a szemályiségünk, meg őszinte is. De amikor felmentem hozzá rájöttem hogy kisautókkal játszik!

Figyelt kérdés
tehát bementem a hálóba és látok egy nagy játékszőnyeget, megkérdezem, gyereke van e vagy össze, mondja nem, az övé... jobban körbenézve láttam rajta kisautót is meg a polcon szekrényben legőt meg ilyen szarokat. most akkor ez felejtős? lúzer? nem akarok összejönni olyannal aki szégyenbe hozhat. nekem férfi kell, és nem csak külsőleg.
2016. dec. 10. 10:12
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
61%
óó milyen nagyra vágyó vagy...miért nem jó neked aki legózik meg akinek kisautója van ?
2016. dec. 10. 10:15
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Egyetlen hibája, hogy volt gyerekkora. Bezzeg a lányok alhatnak a plüss állataikkal, amit gyerekként kaptak, ha egy férfi megtartja 10 éves játékát emlékként, akkor ki van végezve.
2016. dec. 10. 10:15
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Vannak olyan felnőtt (40-60) férfiak aki szintén ilyesmikkel játszanak, sőt, esetenként komoly összegeket fektetnek ebbe.

Ez Egy hobbi.

Szerintem emiatt nem lehet gáz a srác, de véleményem nem kizáró ok hogy gáz, esetleg más miatt.

A lényeg, ilyen hobbiaik vannak az embereknek.

2016. dec. 10. 10:16
 4/17 anonim ***** válasza:
49%
Igen, felejtős. Az igazi Férfi meccset néz a haverokkal, közben sört iszik és böfög.
2016. dec. 10. 10:22
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem e tök jó, nálam plusz pont lenne:D Nekem nem von le a férfiasságából, de te tudod, ha téged ez zavar akkor jobb az elején leállítani a dolgot.
2016. dec. 10. 10:23
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem lenne ezzel gondom.
2016. dec. 10. 10:31
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Nincs itt gond. Mindenkinek van vmi hobbija csak nem mindenki vállalja fel ilyen nyiltan
2016. dec. 10. 10:42
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom mi ebben a rossz? Örülj,hogy nem kocsmázik,játékgépezik ku...vázik!
2016. dec. 10. 10:58
 9/17 anonim ***** válasza:
95%
Hagyd ott, egyértelműen vesztes figura az ilyen. Még szégyenérzet sincs benne, amiért kisautókkal játszik, mégis mit vársz tőle? Az én játékhelikoptereim pillanatok alatt lehagyják azokat az alacsonyabb rendű vackokat, azokat a rabszolgáit a gravitációnak. Tolná a csávó előre a kocsikáit vrümm-vrümm de hoppá ott egy úttorlasz hát most mi legyen, nagy szívás hogy csak a földön közlekedhetsz. És akkor jövök én a helikoptereimmel és retetetete elhúzok a fickó játékautói meg az úttorlasz felett is mert az én maketteimnek csak a csillagos ég a határ #játékhelikoptermesterfaj
2016. dec. 10. 10:58
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Apukám gyűjti a kisautókat, egy szép kis vitrinben vannak a nappaliban. Főleg a retro keleti autókra pályázik, azok nosztalgikusak neki. Apósom meg plüssállatokkal játszik napi szinten, van vagy 600 plüsse.

Ettől még mindketten valódi férfiak, nem lúzerek, és nem hoznak szégyenbe senkit.

Szerintem tök jó, hogy maradt bennük egy rész gyerek. Elég besavanyodott lehetsz.....

2016. dec. 10. 11:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!