Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elsősorban Lányok! Barátnőm pedzegette az "erőszakot" komolyan vegyem?
Szerintem csak vadabban, erősebben akarja. Fogd le, nyomd a falhoz, és várd a reakcióit, ha tetszik neki, folytathatod. Esetleg előre megbeszélhetitek, hogy le fogod tépni a ruháit, ilyesmik, és akkor mondjuk olyat is versz fel amiért nem kár ha szétszakítod neki. Majd jöhet a folytatás, kéz kötözés, lehet hátul is majd szopatás, majd csúcsra röpítése is.
Lényeg, úgy is szól ha fájna, vagy valami nem jó neki, csak ne kérdezd tőle, mert az kiejtheti a játékból.
Nem hiszem ,hogy feljelentene, meg ilyesmik, csak figyeld a érzéseit, figyelj rá végig.
Ezeket tapasztalatból írom, volt már párszor ilyenbe részem, és nekem nagyon is bejött.
22L
Na azért az a megerőszakolás ne legyen megerőszakolás, mert az fájhat is. Szerintem a barátnőd arra utalt, hogy szeretne egy kicsit "keményebb és vadabb" szexet veled.
Ha neked kedved támadna hozzá, de neki nem, akkor egyszerű a dolog: izgasd fel. De ne úgy, hogy odabújsz, és elkezded simogatni meg csókolgatni. Nem nem. Vonulj el a fürdőszobába, és gyere vissza egy farmerbe és egy félig kigombolt ingbe meg mondjuk egy nyakkendőbe.
Mosolyogj rá kacéran, hogy vegye az adást, majd kezdj el előtte vetkőzni. Gombold ki az inged, közben mosolyogj rá stb. Ha sikerült rávezetned, akkor lehetsz egy kicsit "durvább" is, ha érted mire célzok. Elégítsd ki szájjal, de egy kicsit vadabban, mint ahogyan az lenni szokott. Utána mehet a menet :D Ja és a nyakkendő maradjon rajtad. Az olyan dögös.
Ha már megy a menet, akkor legyél Te a határozottabb. Forgasd-hajtogasd a barátnődet, érezze, hogy most te irányítasz és ő az "alárendelt". Legyél hevesebb a szexben, többször is kényeztetheted a száddal. Fordítsd hasra, csapj a fenekére (de ne fájjon azért neki), szét is húzhatod a fenekét, és úgy is behatolhatsz. Na nem a fenekébe :D Ja és csak ha neki így kényelmes. Markolászhatod is.
A melleit is lehet markolászni, be is kaphatid, közben többször fogd meg a fenekét, jól markold meg, és legyél heves ;) Ha neki is belefér, akkor élvezz a melleire :D
Én nő vagyok, én nekem ez lenne a vágyam, azért írtam le ekkora beleéléssel. De én sajnos ilyet nem kapok a páromtól.. Pedig mekkora lenne, ha csinálna nekem egy kis vetkőzős műsort :D
Mindent bele! Korbácsold fel az érzelmeket, és szexeljetek egy hatalmasaaat, hogy azt sose felejtse el ;)
22/L
nagyon jókat írtak :)
én azt is szeretem, hogyha ki vagyok kötözve és a barátom a számba rakja :) meg ha kicsit megcsapkod :D
16:
<< de hallottam és undorít. Amúgy meg tudtommal az sem arról szól, hogy olyan kényszerítünk a másikra amit nem akar. >>
Ugye észreveszed, hogy most ellentmondasz önmagadnak? Pontosan mi is undorít téged abban, hogy nem kényszerítünk a másikra olyant amit nem akar, hanem igyekszünk megadni a vágyait, még ha bizarrak és extrémek is?
<< Tán kötelességem lenne szeretni? >>
Senki nem mondta, hogy a te vágyaid előírhatóak, - te is azt szeretsz amit akarsz. Csak azt nem érted, hogy ugyanezt miért olyan nehéz másoknak is megengedned.
<< Illetve azt valóban nem tudtam hogy bdsm körökben poén erőszakkal viccelődni... >>
Szerintem meg itt senki sem poénkodott ezen. Igenis van, akit szexuálisan vonz és izgat a gondolat, hogy megerőszakolják, -- a bdsm egyik formája éppen ennek a megélésére épít. (Természetesen közös megegyezéses szerepjáték formájában.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!