Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Rá fog menni a kapcsolatom,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rá fog menni a kapcsolatom, hogy nem tudok elélvezni és ezért már nem is kívánom a szexet, vagy van még kiút?

Figyelt kérdés

Régebben imádtam a szexet, egész nap kívántam, nem volt ritka a napi 4-5 menet. Viszont soha nem tudtam elélvezni. Pedig mindent kipróbáltam: volt több partnerem, különböző méretekkel és "stílussal", csináltuk sötétben, világosban, otthon, máshol, minden lehetséges pózban, kis alkohollal, sok alkohollal, alkohol nélkül, beöltözve, durván, finoman, sokáig, rövid ideig, a partnerem irányított, én irányítottam, próbáltuk sok előjátékkal, előjáték nélkül, mindenhogy, soha nem ment. Ebbe nagyon belefáradtam. Mostanra a szex már csak azt jelenti, hogy közben görcsölök és stresszelek, utána meg borzasztóan csalódott vagyok. Teljesen elment tőle a kedvem.

Már kb csak azért fekszem le a barátommal, mert nem várhatom el, hogy huszonévesen szex nélkül éljen, de ez így nem mehet a végtelenségig. Pedig régen iszonyatosan fel tudott izgatni, őrülten kívántam, és hatalmasakat szeretkeztünk. Most meg majdnem elsírom magam, mikor kezdeményez, és csak azt várom, hogy vége legyen, hogy legalább annyi sikerélményem legyen, hogy ő elment...

Nagyon-nagyon szeretem őt, és ő is engem, ezen kívül minden tökéletesen működik, nem akarom őt elveszíteni.. márpedig tönkre fog menni a kapcsolatunk, ha ez így folytatódik. :(

Tudnánk még BÁRMIT tenni, hogy ez a probléma megoldódjon? Hogy el tudjak menni? Vagy hogy orgazmus nélkül tudjam élvezni a szexet?

(Tudom hogy nagy divat, de kérlek ne privátban válaszoljatok, vagy kérdezzetek)

2016. dec. 10. 00:54
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:

Vagy esetleg az utóbbi években híztál egy picit és ezért lettél kicsit bizonytalanabb, hogy így is biztosan bejössz-e a párodnak. Ez okozhat egy kis gátlásosságot. Az én párom ilyen. Az utóbbi években picit hízott és már nem lehet rávenni őt arra, hogy nappal szeretkezzünk, mert akkor látja a saját testét és ettől elkedvetlenedik. Este meg már én vagyok hullafáradt, akkor meg engem nehéz rávenni :) Meg az is a baja, hogy ha éppen nem borotválkozott meg odalent, akkor aztán jó sok ideig nyalhatom őt, mire végre el tud menni, mert közben azon agyal, hogy "Jujj, nem borotválkoztam meg, ez így milyen gáz, stb, stb...." és ezért nem tud koncentrálni a saját élvezetére, ami néha közben engem is agyalásra késztet, hogy már megint minek agyal..... :D Ez kicsit bosszant néha :)

Apróságoknak tűnhetnek, de ez is lényeges :) Ha szeret, pont nem érdekli, hogy mennyit híztál és hogy 1 vagy 10 napja borotválkoztál-e :)

2016. dec. 10. 12:17
 22/34 anonim ***** válasza:
#17-es, #20-as és #21-es voltam :)
2016. dec. 10. 12:18
 23/34 A kérdező kommentje:
Biztos vagyok benne, hogy minden téren bejövök neki. Az illatomat szereti, sokszor direkt szokott szaglászni (:D), 1-2 kiló jött rám az elmúlt pár évben, de ez pozitívum, végre van rajtam valami.
2016. dec. 10. 12:35
 24/34 anonim ***** válasza:
Akkor passz. Akkor már tényleg csak lelki dolog.
2016. dec. 10. 12:42
 25/34 anonim ***** válasza:
Nem akarsz visszaszokni a masztira, és újra "felfedezni" a testedet? Lehet sikerülne elmenni és utána a pasiddal. Kísérletezgess! Ha nem akartok bevenni harmadik embert, próbálkozzatok szexuális játékokkal. Az is igaz, amit már írtak itt, hogy ne az orgazmus legyen a cél. A probléma az, hogy te nem is élvezed már, azt írod. Ha élveznéd, előbb-utóbb jönne a kielégülés is. Menjetek el valahova csak ketten, nyugiban.
2016. dec. 10. 12:55
 26/34 anonim ***** válasza:
A második mondatod nagyon fontos. Azt írod, régen élvezted, volt napi 4-5 alkalom, de soha nem tudtál elélvezni. Lehet, hogy ezért ment el a kedved az egésztől?
2016. dec. 10. 12:58
 27/34 A kérdező kommentje:

Néha-néha próbálkozok magammal, de annyira nem élvezem, hogy ha kényeztetni akarom magam, akkor inkább eszek egy csokit vagy valami, az nagyobb élvezet :D Egész egyszerűen unom.

Én meglennék azzal is, ami régen volt, hogy orgazmusom nem volt, de legalább élveztem és szerettem, de mostmár egyre jobban rágörcsölök, és így nem fog menni :(

2016. dec. 10. 13:35
 28/34 anonim ***** válasza:

Én hasonló helyzetben vagyok, mint te. Szex közben nekem sem sikerül elérnem az orgazmust, életemben egyszer sikerült csak, de azóta sem tudtam megismételni, nem tudom mitől jött ez akkor. Amiért viszont szerencsésebb a helyzetem, hogy én maszturbálással viszont könnyedén eljutok az orgazmusig, ilyenkor akár hármat is tudok magamnak okozni.

A szexet enélkül is nagyon élvezem és kifejezetten kívánom, nem görcsölök már rá erre, épp ezért nagyon jól érzem magam közben. Viszont nem játszom meg magam, az eddigi partnereim mindig tisztában voltak ezzel a problémával. Persze jobban örültek volna neki, ha eljuttatnak a csúcsra, de egyikünk sem stresszel ezen.

33/N

2016. dec. 10. 14:21
 29/34 anonim ***** válasza:

Es honnan tudod, h nogyogyaszati szempontbol stimmel minden? Mellesleg, ha van tb-d, akkor nem kerul penzbe.

Fordul szexualterapeutahoz.

2016. dec. 10. 14:41
 30/34 anonim ***** válasza:

'Próbálj túllépni azon a manapság nagyon divatos gondolaton, hogy az orgazmus mindenképpen kell. '

Kár, hogy ezen csak a nőknek kell túllépni. xD Ha egy férfinek mondanád, hogy az orgazmusa nem kötelező, kiröhögne.

2016. dec. 10. 15:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!