Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Rá fog menni a kapcsolatom,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rá fog menni a kapcsolatom, hogy nem tudok elélvezni és ezért már nem is kívánom a szexet, vagy van még kiút?

Figyelt kérdés

Régebben imádtam a szexet, egész nap kívántam, nem volt ritka a napi 4-5 menet. Viszont soha nem tudtam elélvezni. Pedig mindent kipróbáltam: volt több partnerem, különböző méretekkel és "stílussal", csináltuk sötétben, világosban, otthon, máshol, minden lehetséges pózban, kis alkohollal, sok alkohollal, alkohol nélkül, beöltözve, durván, finoman, sokáig, rövid ideig, a partnerem irányított, én irányítottam, próbáltuk sok előjátékkal, előjáték nélkül, mindenhogy, soha nem ment. Ebbe nagyon belefáradtam. Mostanra a szex már csak azt jelenti, hogy közben görcsölök és stresszelek, utána meg borzasztóan csalódott vagyok. Teljesen elment tőle a kedvem.

Már kb csak azért fekszem le a barátommal, mert nem várhatom el, hogy huszonévesen szex nélkül éljen, de ez így nem mehet a végtelenségig. Pedig régen iszonyatosan fel tudott izgatni, őrülten kívántam, és hatalmasakat szeretkeztünk. Most meg majdnem elsírom magam, mikor kezdeményez, és csak azt várom, hogy vége legyen, hogy legalább annyi sikerélményem legyen, hogy ő elment...

Nagyon-nagyon szeretem őt, és ő is engem, ezen kívül minden tökéletesen működik, nem akarom őt elveszíteni.. márpedig tönkre fog menni a kapcsolatunk, ha ez így folytatódik. :(

Tudnánk még BÁRMIT tenni, hogy ez a probléma megoldódjon? Hogy el tudjak menni? Vagy hogy orgazmus nélkül tudjam élvezni a szexet?

(Tudom hogy nagy divat, de kérlek ne privátban válaszoljatok, vagy kérdezzetek)

2016. dec. 10. 00:54
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
orvos, muszáj ha tetszik ha nem. Ne várd meg, amíg ez a probléma rosszabodik. barátod tud róla? tessék neki el mondani, és kozosen kitervelni a megoldásokat. neten olvasással óvatosan, iszonyat sok a megtévesztő ember, akinek semmi tudása nincs, csak hite, de azt szereti végtelen igazként tálálni
2016. dec. 10. 03:47
 12/34 anonim ***** válasza:
47%
Jol romlott ez el? Úgy értrm mikor, mi után, mi miatt? Volt valami kiváltó ok, az biztos. Azt probáld meg megkeresni. Azt gondolom, ha meg van a "trauma", akkor tudsz változtatni. Én azt gondolom, a palid is türelmes lesz, ahogyan eddig is. Nem akkora gond ám az, ha folyton ki vagy elégítve és ehez csak hátra kell dőlni. :)
2016. dec. 10. 05:27
 13/34 anonim ***** válasza:
Azt nem írtad, hogy csak a barátoddal nem megy?magadban esetleg igen?próbálkoztatok valamilyen vibrivel, ha igen, milyennel?
2016. dec. 10. 08:02
 14/34 anonim ***** válasza:
76%

Őszintén szólva nem hiszem, hogy érdemi segítséget/választ fogsz itt kapni, legfeljebb annyit érsz el, hogy egy rakás kanos kiskölyök felajánlásokat tesz, hogy majd ő megmutatja.

Túl kevés az információ, amit leírtál, és amúgy sincs egyszerű válasz a kérdésedre, így én is azt tanácsolnám, mint az 1-es:

Keress fel egy szexuálpszichológust.

2016. dec. 10. 08:24
 15/34 A kérdező kommentje:

Természetesen a barátom tud erről, sokat beszélünk róla.

Nem történt semmi változás az életemben, egyszerűen ez lett.

Magamnak se megy, nem is élveztem különösebben soha a maszturbálást, arról rég leszoktam.

2016. dec. 10. 08:48
 16/34 anonim ***** válasza:
74%

A gond a fejedben van. Szerintem te tényleg megpróbáltad, de nem ment, ennél többet ketten már nemigen tudtok tenni.

Próbálj túllépni azon a manapság nagyon divatos gondolaton, hogy az orgazmus mindenképpen kell.

Nagyon jó ha van, de a szex nem csak erről szól, és nálatok ez inkább szorongást és csalódottságot okoz, mindkettőtöknél.

2016. dec. 10. 09:17
 17/34 anonim ***** válasza:
51%
Esetleg próbáljatok meg plusz embert bevonni a dologba. Azt még nem próbáltátok.
2016. dec. 10. 10:19
 18/34 A kérdező kommentje:
Mindkettőnknél ki van csukva a plusz ember :D
2016. dec. 10. 11:12
 19/34 anonim ***** válasza:

Játékszer?

Womanizer Pro40

De árban sokkal jobb s ugyanannyira hatásos a: satisfyer pro

Érdemes lenne kipróbálnod csiklóizgatásra. Nem másra való, tehát semmi farokforma, méretirígység stb.

2016. dec. 10. 11:40
 20/34 anonim ***** válasza:
Pedig lehet, hogy az lenne a megoldás. #17-es voltam. A pasidnak is jobb lenne, ha lenne sikerélménye valakinél, max. illendőségből mondja, hogy "Neem, neem én mással sose csinálnám...." Pasiból van, ezt sose feledd :) Egy életen át tartó sikertelenséget eléggé önző dolog a másiktól elvárni. Egy idő után vágya lehet, hogy sikerélményt éljen át megint (akár alkalmanként mással is). Neked valami fejben okozott olyan traumát, amitől gátlásos lettél és nem tudsz ellazulni, még ha aza trauma nem is tudatos. Egy illat (esetleg a saját illatodtól riadtál meg, hogy az a párodnak nem jön be?), egy hang, egy elejtett félmondat (megjegyzés) valakitől, amitől az jöhetett le, hogy esetleg valaminek nem tudsz 100000%-osan megfelelni. Ekkor alakul ki az önképzavar és a megfelelni akarás, amitől csak rágörcsölsz a dologra. Még ha nem is tudatos volt a kiváltó ok. Arra kellene fényt deríteni, hogy mi lehet az a legapróbb dolog, ami először eszedbe jut és ami tovább fokozva okozza ezt a gátlásosságodat. Ha viszont illat a kiváltó ok, akkor lehet, hogy csak valami kémiai dolog változott meg a váladéktermelésedben, ami nem feltétlenül okoz egésszégügyi problémát vagy egyéb szervi elváltozást. Csak így lett és kész.
2016. dec. 10. 12:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!