Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem azt, hogy sok pasival voltam együtt? Tényleg sok? 22L
22 éves vagyok, és négy férfival fekudtem le. Volt egy kettő, majd egy hároméves kapcsolatom, a harmadik fiú gyönyörűen kihasználta, hogy beleszerettem..és most a negyedik, akivel szintén kapcsolatban vagyok..de 2-3 hónap ismerkedés után rájöttem, hogy ő mégsem lesz nekem való továbbra..pedig úgy éreztem..tehát ennek vége lesz hamarosan.
Szóval egyik sem volt meggondolatlan, vagy egyéjszakás, és mind kapcsolatban történt, mégis azt érzem hogy elcsesztem és ez sok már, és hogy meg fognak szólni..
Volt már valaki ilyen helyzetben? Hogyan engedjem ezt el? Nem akarom olyanon emészteni magam, amin nem tudok változtatni.. igazából egyiket sem bántam meg, csak összességében zavar mégis..
22L
A 4 pasi egyáltalàn nem sok.
Én 5 pasival voltam eddig de nem érzem soknak. 22/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!