Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Létezik még olyan fiú, aki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik még olyan fiú, aki hűséges maradna a párjához, még akkor is ha nagy a kísértés?

Figyelt kérdés
2016. dec. 8. 17:58
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Vagy lúzer de hűséges, vagy menő de hűtlen. Ez a ket opció van. Tessék választani
2016. dec. 8. 18:27
 12/20 anonim ***** válasza:
68%

Igen, akkor is, ha nem akarna mélytorkozni, análozni vagy édeshármasozni.

Sőt, még olyat is mondok, hogy ha együttlennék vele és szeretném, de nem akarna "normál" szexet sem, akkor még 1 évig is várnék rá.

Nem ez a legfontosabb.

2016. dec. 8. 18:30
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Én hűséges vagyok. Nem azért, mert töketlen vagyok, legszivesebben én is megpörgetnék a farkamon minden jó nőt, mint minden valamirevaló férfi.

De nálam ez becsületbeli ügy, soha nem árulok el senkit, aki megbízik bennem, és számomra a félrekúrás árulás.

2016. dec. 8. 18:33
 14/20 anonim válasza:
Igen mindenkép az maradnák ha lenne ,de én is elvárnám ugyanezt a lánytol csak sajna nincs hüséges lány manapság :( Irj ha lenne kedved ismerkedni. 24/F
2016. dec. 8. 19:22
 15/20 A kérdező kommentje:
Ha attól valamirevaló egy férfi, hogy meghúzza az összes jó nőt, akkor inkább egyedül leszek, vagy beállok apácának.
2016. dec. 8. 19:23
 16/20 anonim ***** válasza:
Pssszt! Gyere, megsúgom: L-É-T-E-Z-I-K. :D
2016. dec. 8. 19:40
 17/20 anonim ***** válasza:

Nem attól valamirevaló a férfi, hogy megpörgetne a farkán minden jó nőt, ez csak egy nagyon zsigeri ösztön nálunk, amit nem tudunk elnyomni úgyse, aki azt mondja, hogy férfi létére nem így érez, az vagy hazudik, vagy súlyos hormonzavara van. Ez van, ezt okozza bennünk a tesztoszteron.

Ugyanakkor a valamire való férfinál ugyanúgy alap dolog a szavahitetőség, a megbízhatóság és a becsületesség is.

Amiből az következik, hogy egy valamirevaló férfi nem kefél félre sunyiban, de persze gondolatban, fantázia szintjén kb. minden jó nőt meglékel.

De nem hiszem, hogy ebből gondot kéne csinálni, gondolat-bűnözés nem létezik, meg amúgy a nők is biztos szoktak más faszikkal fantáziálni, még ha nem is annyit, mint egy férfi.

2016. dec. 8. 19:43
 18/20 A kérdező kommentje:

17-es, oké, értem, de ezt teljességgel sosem fogom tudni elfogadni.

Minden jó nőt meghúzna a pasi, és mégis azt mondja a barátnője szemébe, hogy "csak te kellesz szívem!"

Ez csak nekem morbid és gusztustalan?

2016. dec. 8. 19:59
 19/20 anonim ***** válasza:

Attól tartok, te eddig nem a megfelelő fiúkkal kerültél kapcsolatba. Hidd el, van olyan is aki amikor azt mondja hogy "csak te kellesz szivem", azt telje mértékben úgy gondolja.

Én legalábbis ilyen vagyok, és bízom benne, nem az egyetlen ember aki ilyen.

5-ös, 9-es voltam.

2016. dec. 8. 20:02
 20/20 anonim ***** válasza:

Azt hiszem, hogy szerelmes lettem minden válaszolóba:)!

Örülök, hogy akadnak még rendes pasik, még úgy is, hogy itthon is van belőle egy.

Nem ismerkedni akarok.

2016. dec. 9. 10:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!