Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Létezik még olyan fiú, aki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik még olyan fiú, aki hűséges maradna a párjához, még akkor is ha nagy a kísértés?

Figyelt kérdés
2016. dec. 8. 17:58
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Jelen.
2016. dec. 8. 17:59
 2/20 anonim ***** válasza:
Igen van. Bár egyre ritkább. 32F
 3/20 anonim ***** válasza:
Igen, ez nem kerdes!!!
 4/20 anonim ***** válasza:

Létezik még olyan lány, aki hűséges maradna a párjához, még akkor is ha nagy a kísértés?

Ismerettségi körömben mostanában sokkal több olyan sztorit hallok, hogy a lány félresmárolt egy bulin becsiccsentve.

2016. dec. 8. 18:00
 5/20 anonim ***** válasza:
100%

IGEN!

Határozottan...

Több párkapcsolatom is volt, és több "kísértés" is.

Soha nem nem történt semmi mással, amíg valakivel voltam.

Nem mondom hogy nem gondoltam rá, de én lelkiismeretes ember vagyok. Ha vagyok valakivel azt szeretem, én nem érezném magam jól akkor ha megcsalnám, és nem utolsó sorban számomra ismerős a tisztelet fogalma, aziránt a személy iránt akivel megosztjuk mindennapjaink. Sosem tettem ilyet, és ezután sem fogok.

Jöhetnek a kötekedések hogy mi lenne akkor ha megérdemelné hogy megcsaljam.. Erre azt válaszolom, ha ide "süllyed" a kapcsolatunk, akkor szakítanék vele. Akkor sem csalnám meg. Ez nem tisztességes senkivel szemben, még akkor sem ha saját megítélésünk szerint az adott lány megérdemelné.

2016. dec. 8. 18:02
 6/20 anonim ***** válasza:
Igen. Nem ér meg egy kísértés annyit, hogy elveszítsem a kedvenc feleségem.
2016. dec. 8. 18:06
 7/20 anonim ***** válasza:
ha találnék olyan nőt aki az én szintemen van akk gond nélkül, de eddig ugy néztek ki a kapcsolataim h volt a nőm meg mellette legalább 1-4 szerető.. mostis igy van, eddig 3 van mellette
2016. dec. 8. 18:07
 8/20 A kérdező kommentje:
Még akkor is hűségesek lennétek, ha a lány nem akarna mélytorkozni, análozni, édeshármasozni?
2016. dec. 8. 18:09
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

Természetesen igen!

Egy párkapcsolat nem csak ebből áll...

Nekem eddig egyik barátnőm sem mélytorkozott, nem dugtam análisan, és "édeshármas" sem volt...

5-ös voltam.

2016. dec. 8. 18:11
 10/20 anonim ***** válasza:
#7 vagyok, csak a hármas hiányozna, de sztem kitudnánk találni vmit
2016. dec. 8. 18:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!