Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sracok ti milyen kapcsolatot tudnatok elképzelni ezzel a lánnyal?
Figyelt kérdés
Csak egyéjszakás szex vagy szerelmesek lennétek mit gondoltok róla milyen lány lehet?
2016. dec. 7. 22:53
11/32 anonim válasza:
Nem szeretek kép alapján megítélni senkit, mert nincs rajta a története, de számomra roppant módon visszataszítóak ezek a tükörszelfi jellegű fotók. Több pszichológust is megkérdeztem erről, szerintük akár mentális problémák, nárcisztikus személyiségzavarra utaló viselkedés is megbújhat a dolog mögött.
12/32 anonim válasza:
10/9 külsőre, azaz adnám neki...
De belső tulajdonsagok is kellenek egy kapcsolathoz
13/32 anonim válasza:
Egy 30 megabites ADSL-nek jobban örülnék...
23/F
14/32 anonim válasza:
Egy teljesen átlagos lány, nincs benne semmi extra a kép alapján.
15/32 A kérdező kommentje:
9#te ne dugjal semmit menj aludni!
2016. dec. 7. 23:10
16/32 anonim válasza:
Aranyos lánynak tűnik, szívesen ismerkednék Vele, utána kiderülne, mennyire közösek az álláspontjaink, ott derülne ki, lehetne-e kapcsolat belőle, de alapból aranyos lánynak tűnik.
17/32 anonim válasza:
Tipikusan az a csaj, amilyen nekem a büdös életben nem lesz. Mondjuk tény, hogy amúgy se lesz semmilyen csajom se.
23f
18/32 anonim válasza:
Alkalmit
Legfeljebb szexkapcsot többet semmiképpen
19/32 anonim válasza:
Személyiségtől függ, de bármit. Ki ő?
20/32 anonim válasza:
Én normális kapcsolatban benne lennék. De a szexkapcsi is oké lenne részemről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!