Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex lánynak valljátok magatokat, ha szerelmen alapuló kapcsolatot nem tudtok elképzelni azonos nemmel?
Őő egyébként nem vallom jó ötletnek a netes ismerkedést de ha van valakinek tapasztalata lánnyal való kapcsolatáról hogy milyen különbségeket észlelt egy pasival valóval szemben, az írjon!
18 L
Nem feltétlenül. Van aki így is lehet biszex,csak nem biromantikus,hanem hetero.
(Igen,létező fogalmak.)
Én nekem a szerelem témaköre alapból nehéz ügy... Nem vagyok lelketlen, de nem szeretem a kötöttségeket, jobb a barátság extrákkal. (Ettől függetlenül van kapcsolatom.)
Szeretem a feminim tulajdonságokat, de a túl sok érzelmet nehezen tudom kezelni, ezért is jövök ki általában jobban srácokkal. Szóval esetleg hozzám hasonló, nőies, de férfias gondolkozású lánnyal tudnék elképzelni valami többet.
Egyébként te most ismerkedni akarsz?
igen. én lányokkal csak sexet akarok.jó persze nem árt ha nem qrvaként kezeljük a másikat,hogy csak "dugni jöttem csá"...
de igazi érzelmes kapcsolatot nem akartam,akarok,és valószínüleg a késöbbiekben is így lesz.
Szerelmet, együttélést, ilyesmit én sem tudnék elképzelni egy lánnyal, de a testiség nagyon is vonz.
A netes ismerkedésért pedig én sem vagyok oda, de néha egyszerűbb, tisztább, könnyebb mint a való világban.
21bi/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!