Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek ebből lehet több?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ebből lehet több?

Figyelt kérdés

Szóval, nem is tudom hogy kezdjem. Én viszonylag fiatal vagyok, viszont elég sok mindent örököltem, többek között van egy lakásom is. De mivel még én is az utolsó évemet tolom (24 éves vagyok) így kiadtam a szobámat, és egy 18 éves lány költözött be épp érettségi után ment főiskolára. Valamilyen szinten "ismerős" is egyébként.

Az első hónapban minden olyan volt mintha lakótársak lennénk, a második hónapban már anyagi nehézségei voltak. Felajánlottam hogy ráér fizetni az albérletért, de aztán - szerintem ebből adódóan - elkezdett szexuálisan közeledni hozzám és rendszeresen (naponta akár többször) szexelünk. De mivel anyagi nehézségei így is megvannak szinte a vége mindig az hogy "alig" fizet (ténylegesen értem) az albérletért, mert nem tud. Mivel vele élek, ezért tudom hogy szinte nem is eszik, ha csak nem adok neki valamit én, így nem arra játszik hogy engem jól átvágjon.

Viszont talán pont ez az egész miatt, én kezdtem beleszeretni és habár eleinte jól esett hogy csak azért mert albérletem van ő szétteszi a lábait, de most már konkrétan ott tartunk hogy törődöm vele. Azt nem tudom hogy ő hogy viszonyul hozzám, a kérdés csak az hogyha ő tényleg azért feküdt le velem szinte minden nap hogy ne legyen gond az albérletből, akkor ennek tudtában van esély arra, hogy "párkapcsolat" legyen? Vagy inkább csak azt érem el vele, hogy ez érdekkapcsolat lesz számára, mondván hogy akkor ingyen lenne az albi és amíg tanul addig maradna velem, aztán menne külön?

Furcsa a szituáció, nem tudom hogy ez az egész körülmények mennyire befolyásolhatják a dolgot.

2016. dec. 7. 19:45
 1/4 anonim ***** válasza:

Ahogy mondtad, ismerős a lány. Összejöhettetek volna másképp is, ha nem a lakás hoz össze Titeket.

Szimpatikus a lány? Jól kijöttök egymással? Ha igen, szerintem átalakulhat az üzleti/baráti kapcsolatotok valódi szerelemmé.

2016. dec. 7. 19:55
 2/4 anonim ***** válasza:
Hogy érdekkapcsolat-e, utólag derül ki. De lehet belőle valami, ez tény.
2016. dec. 7. 20:01
 3/4 anonim ***** válasza:
fősulis csaj, ott divat támogatásért szexelni. Nem akar belevágni? Én mennék hozzá :)
2016. dec. 7. 20:06
 4/4 A kérdező kommentje:

Hát szerintem jól kijövünk meg én azt érzem hogy tetszik neki hogy törődök vele, de a gond inkább ott van hogy ha nem tetszene neki az egész, valszeg akkor se változna semmi, hiszen kell neki az albérlet.

Kicsit attól is tartok, hogy nem akarna párkapcsolatot, már csak azért sem, mert ha összeveszünk akkor fél hogy repülne.

2016. dec. 7. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!