Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj ha csak úgy szeretek análozni a partneremmel, hogy a végén beleélvezek a fenekébe? Lányok, nektek ebből szokott gond lenni? Élveztek már a popsitokba engedély nélkül?
Nem értem, hogy mitől élvezetes ha valaki a csúcshoz közel kirántja és a nő hátára, hasára, vagy arcára élvez. Sokkal jobban szerintem bent a feszes meleg közegben tartani. Lányok, nektek ez mennyire gond? Én persze amúgy ezt előtte mindig letárgyalom, hogy ne legyek bunkó.
26/f
Popsi, punci, bent elélvezni a legjobb megállás nélkül.
HA ki kell venni ott kell egy kis gátat szabni és az egy pillanatra megakasztja az önfeledt élvezetet.
Popsiba meg miért ne lőhetnél? Mi baja lesz tőle?
Így is úgy is tisztálkodnia kell, ha a hasára megy vagy a cicijére, a popsiból meg egyszerűbben eltávolítja és nem kell mosogatni egyből.
Engem anno a barátom nagyon nehezen vett rá arra, hogy egyáltalán elkezdjük az análszexet...de mióta csináljuk természetesen engedem neki, hogy ott menjen el :)
Neki is és nekem is jó érzés ha közben bennem van N/21
Csak, mert itt is kétféle véglet van. Van lány aki nagyon ódzkodik a dologtól és elítéli és csak gumiban hajlandó, van akinek meg teljesen természetes, hogy popsiba is legyen a finish. De őszintén: Aki engedi popsiba annak + élvezet ahogy érzi mikor elönti őt belülről a forróság :)
Megfigyeléseim alapján legalábbis.
ha már oda dugta akkor élvezzen is bele,mert bár tiszat vagyok ott is de nem lesz seggbőlpunciba,
és seggbőlszájba.
gyerek meg nem lehet belőlle.
kifolik...na-bumm a puciból is kitud.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!