Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet ebből bajom? (anál)
Sziasztok
Kovetkező lenne a kérdésem
A kerdes komoly
Szoval eleg beteg dolog de szeretem ha szex kozben a popsimat ujjazzak mert sokkal intenzivebb az orgazmusom es gyorsabb is
De nem ez a lenyeg
Mikor párom kihúzta az ujját véres volt es nagyon minimalisat verzett is
Kell valami miatt aggodnom hogy komolyabb bajom lesz?
Làny vagyok
nem hiszem, hogy komoly gond lenne. szerintem is kicsit berepedhetett a bőr. picit lehet használhatnátok valami sikosítót.
egyébként nem hiszem, hogy egy vibri kíméletesebb, mint az ujj. és az ujján át viszont a pasi is izgatva van rendesen.
Koszonom az eddigi valaszokat nem hiszem hogy felsertett de elofordulhat :)
2es ajanlasat majd megnezem :)
Valószínűleg a körme egy picit megsértette a végbél vastag érben gazdag nyálkahártyáját. Ez rövid időn belül gyógyul. 1 nap.)
Próbáljon meg a barátod gumiovszert vagy labor vizsgálókesztyűt (vagy annak ujjait) huzni az ujjára.Ezzel elkerülhető a hámsérülés. Nyugodtan oda lehet csempészni a párna alá ha szükséges csendben elő tudja venni és minden rendben.
Koszonom a valaszokat
Nem kell dugdosnunk a kesztyut mivel kulon elunk szuloktol :D
Kifogjuk probalni
Koszi az otletet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!