Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rebeka097 kérdése:
Mit gondoltok, mi a véleményetek?
2016. dec. 7. 19:12
11/19 anonim válasza:
Ízléses... A szoba berendezése! És szép a tengerpart! Remélem, segítettem :).
12/19 anonim válasza:
Ezt még hányszor fogod megkérdezni,nincs aki kezelésbe vegyen?
14/19 anonim válasza:
Egy ilyen kép alapjàn nem tudom eldönteni hogy lefeküdnék-e veled.
Ahhoz számomra kellenek a belső tulajdonságok, de nem tűnsz rossz csajszinak. (az a felső amúgy előnytelen és nem áll jól.)
15/19 Taushi válasza:
A fehérnemű vagy mi ami a képen(1.) van valami rettenetes, a fej helyén lévő iphone szerűség meg még rosszabb.
Az alak mondjuk rendben van.
25F
17/19 anonim válasza:
Hát szívesen a farkamba rántanálak, ha erre voltál kíváncsi. :P
19/19 anonim válasza:
Vélemény.. Egy átlagos facebookos suna. Amúgy ez már nekem égő hogy amikor felraknak ide egy képet és egyből az a válasz hogy...
" farkalnám " " dugnám " meg amúgy is, nem is ő lehet rajta,de ha igen akkor is mivan?:D
18F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!