Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk mit gondoltok errol?
Nekem is így. Ez osztonos. Én csak halkan , lihegek, már szédülök a gyönyörtől, és a rendszertelen levegő vételektől. Ez van, szerintem így normális. Orgazmus közben nagyon ossze szűkülök és spriccelek. Nem tudom,hogy okes e igy, mert tényleg totál összeszorul a hüvelyem, nem kellemetlen, de viszont nem lehet tovább mozgatni a segédeszközt. Ez normális? Meg a nedvem nagyon sós, átlátszó csúszós folyadék. Kinek milyen, vagy ki milyennel találkozott? Normális ez?!
18/l
Egyikőtökkel sincs semmi baj! Akkor a legjobb a szex és az orgazmus, ha teljesen kikapcsol minden kontroll és el tudjátok engedni magatokat! Ez így teljesen rendben van!
Előző lány: a szűk hüvelyedben csak az eszköz szorul meg! Egy pénisz nem szorulna, hidd el! Úgyhogy emiatt nem kell aggódnod! :-)
40+Ffi
ma 21:51
Teljesen normális nem kell aggódni miatta
semmi
szexelj többet és ne foglalkozz semmivel,csak az élvezeteddel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!