Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy fogadtátok el, hogy kicsi a farkatok? (már akinek)
Figyelt kérdés
2016. dec. 7. 18:40
1/6 anonim válasza:
Nincs kicsi farok, csak tág punci.
2/6 anonim válasza:
Vicc hogy én is elfogadtam de engem izgat is hogy ha lekicsizik :D és tudod mi még a viccesebb? hogy nem találok olyan lányt aki ezt mondaná :D
3/6 anonim válasza:
Mi a kicsi?
Egyébként nekem nem az, mert 16-17, de bírnám, ha nagyobb lenne, mert sok pózban elég körülményes.
Másrészt látom, hogy azért hiába mondják a nők, jó az, ha nagy van a gatyában.
4/6 anonim válasza:
Sehogy. Nagy gátlásaim vannak emiatt, sokat is bántottak ezért, és nem is volt még egy lány se az életemben. 23/F (11-12 cm)
5/6 anonim válasza:
Én sem tudtam elfogadni, eléggé gátlásos vagyok miatta (12cm)
6/6 anonim válasza:
Nekem kb 12-13 centi. Meg egy jó pár évvel idősebb vagyok tőletek. De még eddig sose mondták hogy kicsi. Pedig volt jó pár barátnőm. Az is igaz hogy mind hosszabb kapcsolat volt, de senki nem panaszkodott. Sőt inkább ezen a téren a csajok voltak a ragaszkodóbbak, a szex miatt nem szakitottam soha. Úgyhogy én azt mondom, ez elég ha tudjátok használni. Mert azért ha 2 perc alatt vége van akkor biztos nem örül a partner neki. Sőt rohadt mérges , ideges lesz a csaj ha ott hagyjátok kielégületlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!