Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Ha egy pasinak túl...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ha egy pasinak túl kicsi a pénisze ahhoz, hogy hüvelyi orgazmust okozzon nektek, kompenzálhatja azzal, ha orálisan illetve manuálisan elégít ki titeket?

Figyelt kérdés
Vagy nektek mindenképp szükséges, hogy a behatolás során élvezzetek el?

2016. nov. 30. 15:34
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Mekkora az a kicsi pontosan?
2016. nov. 30. 15:34
 2/16 anonim ***** válasza:
37%
Ha találsz egy nagyon vékony csajt neki elég lesz!
2016. nov. 30. 15:42
 3/16 anonim ***** válasza:
32%

Ne parázz, nem túl kicsi az! ;)

Ha fejben rendben vagy, megfelelő a kisugárzásod és áll a cerkád rendesen, akkor egy olyan nőt, aki már ismeri a testét rendesen, tud megfelelően koncentrálni és nem túl nagy, el fogsz tudni élveztetni.

Ahogy a kettes mondja, nem baj, ha vékony a csaj, és az sem ha alacsony szerintem.

2016. nov. 30. 15:45
 4/16 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem nincs olyan hogy túl kicsi pénisz.. Mármint ha csak abból indulok ki hogy egy újjal is lehet okozni orgazmust akkor ha az a pénisz van akkora mint az az Újj és kőkemény akkor Pont jó helyen ingerli a hüvelyfalat.. Természetesen előfodulhat hogy nem sikerül a hüvelyi orgazmus ez nem feltétlenül a pasi hibája de nem is a lányé.. Nekem se sikerül mindig. Persze ilyenkor jó ha orálissan vagy manuálisan elégít ki. ;) 22 L
2016. nov. 30. 15:47
 5/16 anonim ***** válasza:
69%
Első vagyok és ezért kérdeztem. Mert nekem az átlag alatti is tud hüvelyi orgazmust okozni, a technika a lényeg, nem a méret. És a nők orgazmusa bizonyos fokig fejben dől el, nem úgy, mint a pasiké, úgyhogy szerintem simán menne neked is.
2016. nov. 30. 15:48
 6/16 anonim ***** válasza:
#5 a pasik orgazmusa is részben fejben dől el...;)
2016. nov. 30. 15:50
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Szexológus barátnőm szerint a pasiknál normál esetben nem vagy nagyon nagy részt nem fejben dől el. Egy kicsit lehet, hogy igen, nem tudom, nem vagyok pasi. :D Olyannal már találkoztam, aki nem tudott elmenni azért, mert rágörcsölt fejben, annyira szorongott a helyzettől. De azért az átlag nem ez.
2016. nov. 30. 15:54
 8/16 Igen, én vagyok! :) ***** válasza:
100%
Mivel a srácoknak a szaporodáshoz kötelező az orgazmus, így persze nekik könnyebb. De a férfiaknál is megvan a fejben lévő faktor. Teljesen más ha tud valaki rád hatni és nem csak kiverni tud.
2016. nov. 30. 15:58
 9/16 anonim ***** válasza:
75%

A szexológus barátnő...:D

Én meg pasi vagyok 10+ éves szexuális tapasztalattal.

Ha szex közben komolyan arra gondolok, hogy a házmester néni milyen lehet mikor ül a wc-n, vagy arra koncentrálok, hogy a férfi főnökömnek mit kell mondanom majd a fizetésemelésért, akkor nem hogy elmenni nem fogok, de a farkam is lekonyul...

És ezzel a többi férfi is így van. Kivéve a házmester és kaki fétisesek és a szakállas főnök fétisesek.

2016. nov. 30. 15:59
 10/16 anonim ***** válasza:
80%
Hát így persze :DD de nem is ez volt a lényege annak amit írtam. Hanem hogy ha dugsz egy csajt, aki bejön neked, és jól is csinálja, meg a látvány is tetszik. Akkor csak nem jut eszedbe a házmester néni. Én ilyen normális helyzetre gondoltam.
2016. nov. 30. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!