Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cuki kicsi mellek vagy nagy de szép mellek?
Mindenképp a szép nagyra szavazok...
De ízlések és pofonok.....
De láttam már olyan hölgyet akinek olyan kisugárzása volt...a mellét nem is láttam,lehet hogy szinte nem is volt neki
Inkább a második :)
Mennyország az nekem :D
Ja, ilyenkor a nagy mell kell nekik, de ha az már lógni fog, akkor a kicsi kell.
Ezt nevezik kétszínűnek, nemde? :)
Mennyire kicsi? Arányos ettől még az alkatod?
Egy kép többet mond 1000 szónál, szóval kép alapján mi is könnyebben alkotunk véleményt.
De nagy többségében nincs gond a kis mellekkel ha mellettük még tudsz nőies és vonzó lenni.
Én mondjuk nem tartom szempontnak a melleket.
Azt maximum, hogy arányos-e a teste.
Pl egy husibb csajnak ha kicsik, az érdekesen tud kinézni.
De én pl nagyon izgatónak tartom egy olyan lány ismerősömet, akinek A méretűek a mellei, de nagyon jó a többi része.
Olyan is, akinek C. Ő úgy rájátszik, szexiskedik ami nekem nem igazán jön be, de azért csinos.
Most épp egy elég husi csaj kell nekem, akinek udvarolni kezdtem, neki E méretű, de a szép arca miatt kell és a nem laza erkölcsei miatt kell.
Ha pl te lennél az, aki A méretű, és azt mondanád hogy nekem adod magad és ha akarom teljesen az enyém vagy, nem gondolkodnék sokat rajta, hogy mikor mondjak rád igent.
Van egy olyan sejtésem hogy a nőknek fontosabb ez a kérdés, mint nekünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!