Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elküldene, mert nem sportos a testalkatom?
Alakulóban egy szexkapcsolat, de egyelőre csak én szeretném leszopni. Kb. mellkasig küldtem neki képeket (addig nagyon jól is nézek ki :D). Azt írta hogy a sportosabb alkatú lányok jönnek be neki és ugyan minden nap edzek és már 30 kg-t leadtam, még nem tartozom a csont és izom kategóriába.
Lényeg a lényeg, elküldene, hogy nem lesz orál, mert a testem nem jön be neki? Úgyis csak a szám a lényeg, nem?
egy rozsdás Trabantot sem veszel azzal, hogy "úgy is az a lényeg, hogy eljuss A-ból B-be"
Lehet csinos vagy, lehet sok pasinak kellesz, de ha én pl szexkapcsolatot akarnék kialakítani, akkor igenis csak olyan lánnyal, aki nagyon is bejön fizikálisan!!!
Ha komoly kapcsolatról lenne szó, akkor a belső lenne a fontosabb.
de ezek szerint nem ismer téged és nem látott még téged teljesen, igaz?
Csak kis részét a testednek és azt is fotón keresztül?
Lehet 16 évesen annyira kanos egy srác, hogy akár a szamárral is, de nem kell annyira túlzásokba esni, hogy a pasik nem válogatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!