Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet az oka ennek a fajta orgazmuszavarnak? 26/L
Nem tudsz már mellette ellazulni. Ugyanez volt velem is. Túl nagy elvárásokat támaszt, "kötelező" elmenned, különben "abnormális" vagy. (Esetleg megspékelve azzal, hogy eddig minden nője 1 perc alatt elment.)
Nincs benne valami?
2016. dec. 5. 22:27
2/7 A kérdező kommentje:
Már magamnak sem tudok örömöt okozni, vagyis legalább 20 percbe telik...
De azzal tényleg stresszel, hogy állítása szerint eddig mind az öt barátnőjének volt hüvelyi orgazmusa, engem kivéve...
Miért lenne abnormális, hogy hüvelyileg nem mész el? Amúgy ez bonyolultabb, mint hiszitek sokan. A hüvely beidegzése egy szálon fut a csikló idegézésével, lényegében egy az orgazmus, csak érzetileg lehet más, esetleg intenzívebb hüvelyben, de egy a "bekötése" azon idegpályáknak, csaksokan nem tudják. Ennek ellenére nem egyszerű a hüvelyi érzetet elérnie sok nőnek, csiklóit sokkal könnyebb okozni aktus/maszti idején is. A barátod suta szexuális kultúrával bír, fingja sincs arról, hogy működik a vagina és környezete. Nem hiszem, hogy a gyógyszer hatása lenne, bár ha erős a.dep. akkor lehet hatással a libidóra, bár fizikai érzetre nem gondolnám. Megingott a bizalmad felé, nyomást helyez rád a srác szerintem és ez épp elég ahhoz, hogy meghaljon a szexuális vágyad irányába.
2016. dec. 5. 22:44
Arról nem te tehetsz, hogy a szerencsétlen barátodnak olyan nagy dolog félóra szex. Nálam csak az előjáték annyi, és akkor még nem is dugtam bele. Szerintem már csak megszokásból nyomtad, a tested meg így reagált. Eddig 10 percet igényelt, most meg ennyit.. ha nem képes rá, hogy kellően kielégítsen, akkor keress egy normális férfit.
2016. dec. 5. 22:45
Nem vagy abnormális, a nők többsége nem képes szex közben elmenni,csak ha izgatják a csiklóját előtte/utána/közben. Másrészt lehet,hogy előtted mind az 5 barátnője hazudott pont a hülye elvarásai miatt. Ha nem hazudtak akkor sincs semmi, nem veled van a probléma. (én egyébként mindig is nehezebben mentem el nyalás közben..)
2016. dec. 5. 23:05
- gyógyszer
- kaja (olyat ettél)
- alvás (kialvatlanság)
- stressz
- sport és punnyadás
- kívánás
annyi oka van az orgazmus befolyására.
2016. dec. 6. 10:18
Sok antidepresszáns rontja az orgazmuskészséget. Meg minden érzékelést.
Lehet, hogy az elején még sokkal izgatottabb voltál az együttlétektől, és ez a plusz elég volt, most meg már kezditek unni egymást egy kicsit. Talán.
2016. dec. 6. 11:47
Kapcsolódó kérdések: