Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csak két fajta punci van?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak két fajta punci van?

Figyelt kérdés
Mindenki azt írja itt az oldalon, hogy baba, vagy saláta punci. Nekem a saláta a punci az olyan, hogy a kisajkak teljesen kilógnak és "összegyűrődnek". Viszont nekem pl nem lóg ki teljesen, hanem csak egy kis része az egyiknek felül. Most akkor már az ilyet is a "saláta" kategóriába helyezitek? Vagy mindkettőn belül vannak ilyen alkategóriák? Mert pl hallottam olyat is, hogy pillangó,denevér meg nyuszifül punci.
2016. nov. 6. 15:15
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem, mindeninek más egy kicsit, nincs két ugyanolyan punci, csak kategorizálni lehet őket kb, de ez is inkább egy skála, aminek több fokozata van. Amúgy miért fontos hogy valamiylen jelzővel tudd jellemezni? Nem mindegy?:D
2016. nov. 6. 15:35
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Igen. A szuz punci es a nem szuz punci. Harmadikrol meg nem hallottam
2016. nov. 6. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!