Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti szexeltetek már combfixben? Kipróbálnatok? Milyen fajta tetszik?
Figyelt kérdés
Írjátok az életkorotokat is.2016. nov. 19. 12:33
1/11 anonim válasza:
Igen szexeltem mar combfixben. Fekete csipkes szelu. 21L
2/11 anonim válasza:
Igen, szexeltem már egy csipkés szélű fekete combfixben és fekete miniszoknyában.. A barátom imádta :)
23 L
3/11 anonim válasza:
Igen, kaptam egy nagyon szexi fekete szettet amihez combfix is van..:D
5/11 anonim válasza:
Igen szexeltem már combfixben,bar csajjal
Fekete csipkés volt
7/11 anonim válasza:
Igen, több is van, mert a párom szereti. Van piros, fekete, fehér, harisnyatartós, csipkés stb
8/11 anonim válasza:
Igen szoktam, van hogy rajtam marad az aznapi de van hogy kimondottan estére húzok fel egy alkalmi darabot. Főleg a vékonyabb fényes anyagiakat szeretem, harisnya tartoval ha lehet. Színben fehér fekete test színű pink.
22
9/11 anonim válasza:
Igen, combfixben is meg harisnyatartósban is! Sőt egyszer a pasim is combfixet vett fel. Izgi volt! :-) L25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!