Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Jól sejtem, hogy azok a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól sejtem, hogy azok a férfiak akik gumi pártiak, csak azért állnak mellette, mert gumi nélkül nem bírnák sokáig a szexet, és csak ezzel takaróznak?

Figyelt kérdés

2016. dec. 5. 12:18
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
Nekem pont, hogy gumi mérettől független szorítja a farkam, de még így is volt h gyűrődött. Nem mindenki csinálja csiga tempóban, gondolom ez is számít.
2016. dec. 5. 16:13
 22/30 anonim ***** válasza:
90%
Nem attól függ, hogy gyűrődik-e hogy gyorsan csinálod-e vagy sem, hanem attól is függ hogy mennyire nedves a nő.
2016. dec. 5. 16:54
 23/30 anonim ***** válasza:
Ha megfelelő a nedvesség akkor nincs minek gyűrődnie.
2016. dec. 5. 16:56
 24/30 anonim ***** válasza:

Nem vagyok prűd, de nem szedhetek gyógyszert.

Egyszer szedtem, és elég súlyos hormongondokat (a libidócsökkenésről meg a szárazságról ne is beszéljünk) okozott. az endokrinológusom igencsak ellenjavallja, hogy még egyszer megpróbáljam.

2016. dec. 5. 20:23
 25/30 anonim ***** válasza:

Nőként mondom azt, hogy rühellem a gumit. Nekem sem olyan érzés gumiban csinálni mint nélküle. De nálunk az van, hogy nem szedhetek gyógyszert, spirálom sem lehet, sem másmilyen hormonális cucc.

Két gyerek után nem szeretnénk többet, igy marad ez.

Az meg hogy míg szex közben felhúzod és elveszi a kedved. Tegye föl neked a csaj. Rohadt izgató vele úgy játszani közben szóval igy biztos nem veszi el a kedved az egesztől.

2016. dec. 6. 05:25
 26/30 anonim ***** válasza:

-Időben kihúzni nagyon nehéz. Annál még gumival is kellemesebb. Ezt írta valaki... Kicsit zavaró, hogy szubjektív véleményeket hirdetnek általános bölcsességként... De akkor nesze: Nem kell időben kihúzni, mert ha nem tudod elhúzni addig, amíg a nő elélvez párszor, akkor nem vagy férfi.

Mellesleg gumiben iszonyat szar... már csak az illata, a savas pH, az érzés, a spontaneitás miatt is.

2016. dec. 6. 10:37
 27/30 anonim ***** válasza:

"Nem kell időben kihúzni, mert ha nem tudod elhúzni addig, amíg a nő elélvez párszor, akkor nem vagy férfi."

Ha nem tudsz megcsinálni 100 fekvőt nem vagy férfi!

Nagyságrendileg ugyanannyira komoly ez a mondat.

Minél nagyobb a makk ,annál jobban bírja egy férfi tessék egy tény, általában az ilyenek állítanak ehhez hasonló baromságokat ,meg...hogy nem éreznek semmit gumiban.

Durung faxal én sem éreznék semmit.

2016. dec. 6. 13:39
 28/30 anonim ***** válasza:

A párommal 8 éve gumival védekeztünk, aztán most májusban rátértünk a tablettára, azóta természetesen anélkül szeretkezünk. Volt idő kitapasztalni, hogy mi a különbség. Őszintén elbeszélgettünk erről és ő azt állítja, hogy gumi nélkül jobban érzi a nedvességet és a meleget bennem, de kb. ennyi. Számomra pedig nulla különbség :D Maximum a tudat, hogy nincs köztünk semmi...ha nagyon bele akarok magyarázni valamit, de ez annyira elenyésző dolog nekünk.

Most leteszem a tablettát, mert jobban belegondolva nem szeretném magam hormonokkal bombázni, akármilyen alacsony is a tartalma. Meg hogy őszinték legyünk, mindketten egyetértünk abban, hogy több takarítással jár a gumi nélküli szex, mint hogy beleélvez és kuka. Volt egyszer-kétszer, hogy bennem ment el, aztán ahogy bennem pihent, kihúzta, jött ki a sok dolog, jöhetett a lepedőmosás. Aztán inkább a hasamon, hátamon végzett a dologgal, akkor is ott törölgettük...

Szóval nálunk jobban bevált a gumi, ízesítettet szoktunk venni, mert rosszul vagyok a sima gumi szagától, ezeknél meg hamar elillan az eper-, csoki-, banán-, stb. illat, utána nem érződik semmi. Érzésileg kb. nulla különbség, párom is a gumi mellett voksol. Kb. fél pillanat felhúzni, csak kéznél kell tárolni a kis csomagokat, én szoktam felöltöztetni, néha simogatom közben meg ilyenek, szóval még egy kis plusz előjátéknak is elmegy.

Ami hiányozni fog a tablettával az a rendszeres menzesz, nyárra előre tudhattam, hogy mikor mehetünk nyaralni...így meg kitudja akár a jövő havit is. De többet ér az én egészségem, nincs olyan nagy különbség, hogy én ezt kockáztassam.

Tehát vannak olyan férfiak, akik tényleg annyi különbséget éreznek, ami elhanyagolható, párom legalábbis ezt mondta, neki gumival is jó. Már lassan 9 éve leszünk együtt, talán már vagyunk olyan őszinték egymással, hogy ezt biztosra mondjam :D

2016. dec. 15. 00:49
 29/30 anonim ***** válasza:
En ismertem olyat akinek epp az volt a baja a gumival hogy azzal megy el hamarabb.
2016. dec. 19. 20:47
 30/30 anonim ***** válasza:
Nagy valószínűséggel nem olyan marhák, hogy véletlenül, akaratlanul, eszetlenül felcsináljanak egy kislányt. Ráadásul a betegségek egy jelentős része is nagy valószínűséggel kizárható! 20-30 évesen elmentem gumiban is hamar ha akartam, most (60) ha akarom sem megyek el hamar csak nagyon ritkán, de hogy más emberek hogy gondolkodnak, azt csak ők tudhatják! Olyat is hallottam hogy van aki sehogy! (gondolkodik)
2016. dec. 19. 20:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!