Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól sejtem, hogy azok a férfiak akik gumi pártiak, csak azért állnak mellette, mert gumi nélkül nem bírnák sokáig a szexet, és csak ezzel takaróznak?
Szerintem igen. Van még az a lehetőség, hogy a férfi szarik bele, és nem veszi ki, mert az milyen jó érzés. De az a nő aki ilyen férfival csinálja gumi nélkül, az meg is érdemli. :)
Én sosem csináltam gumival egyik barátnőmmel sem, mert nem tartottam szükségesnek. Akármeddig bírom, ha kell.
hiába irat ki a doki nagyon nagyon gyenge antibébit, az is felrúghatja a hormonháztartást a lánynál, ez egyén függő.
Mi tablettával kezdtük és áttértünk a gumira, mert a mellékhatások miatt a szex rossz lett, teljesen aszexuális lett. És most párom szenved, mert nincs rendes peteérése, mert a leggyengébb gyógyszer is összezavarta és járunk dokihoz, mert szeretnénk babát, de addig amíg nem jön rendbe párom, addig várhatunk.
Én azért vagyok dühös, amiért néhány pasi csak a saját farkára tud gondolni és bele sem gondol abba, hogy a másik alternatívája a védekezésnek tönkre teheti a lány egészségét egy életre akár.
Nem jól sejted, bár, vannak esetek,amikre ez akár igaz is lehet.
Nyilván, jobb mind a nő,mind a férfi számára gumi nélkül, élményben.
De vannak olyan egészségügyi problémák,amikor a hormontabletta nem javasolt. Pl.a családban több generációban előforduló mellrák, visszérproblémák, hormonproblébák, véralvadási gondok.
Most azt ne mondd,hogy mivel visszeresedésre, mellrákra hajlamos vagyok, így gyógyszert nem írnak,ne is szexeljek soha többet ( mert gumiban nem olyan jó) vagy dugjak pár jót, aztán haljak meg tüdőembóliában így 38 évesen!
Minden pár,normál esetben átgondolja a lehetőségeit, és a számára megfelelő módot választja.
Nem csak gumi,meg tabletta létezik. Én tablettát nem szedhetek, de van hormon nélküli spirál, pesszárium is.
Azért használok gumit, mert ez az egyetlen módja, hogy ha nem akarok gyereket, akkor tegyek ellene. Hagyjuk azt, hogy időben ki lehet venni, mert sokkal rosszabb, mint gumiban.
Másrészt a párom trombózis hajlam miatt nem szedhet tablettát. Nekem ő fontosabb, mint a saját élvezetem.
Ha nem gond, ha jön a baba, akkor lehet másképp is védekezni, Pl. kúppal. De csak a tabletta és gumi elég megbízható azok közül, amit használhatunk.
Azt nem tudom, milyen mikor gyűrődik a gumi, mert nekem nem lötyög rajta. ;)
Vagy meg kell tanulni használni, a szexuális kultúra része.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!