Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Jól sejtem, hogy azok a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól sejtem, hogy azok a férfiak akik gumi pártiak, csak azért állnak mellette, mert gumi nélkül nem bírnák sokáig a szexet, és csak ezzel takaróznak?

Figyelt kérdés

2016. dec. 5. 12:18
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
19%

Szerintem igen. Van még az a lehetőség, hogy a férfi szarik bele, és nem veszi ki, mert az milyen jó érzés. De az a nő aki ilyen férfival csinálja gumi nélkül, az meg is érdemli. :)

Én sosem csináltam gumival egyik barátnőmmel sem, mert nem tartottam szükségesnek. Akármeddig bírom, ha kell.

2016. dec. 5. 12:41
 12/30 anonim ***** válasza:
46%
Én utálom a gumit, csak egy éjszakásoknál használom.
2016. dec. 5. 12:57
 13/30 anonim ***** válasza:
98%

hiába irat ki a doki nagyon nagyon gyenge antibébit, az is felrúghatja a hormonháztartást a lánynál, ez egyén függő.

Mi tablettával kezdtük és áttértünk a gumira, mert a mellékhatások miatt a szex rossz lett, teljesen aszexuális lett. És most párom szenved, mert nincs rendes peteérése, mert a leggyengébb gyógyszer is összezavarta és járunk dokihoz, mert szeretnénk babát, de addig amíg nem jön rendbe párom, addig várhatunk.

Én azért vagyok dühös, amiért néhány pasi csak a saját farkára tud gondolni és bele sem gondol abba, hogy a másik alternatívája a védekezésnek tönkre teheti a lány egészségét egy életre akár.

2016. dec. 5. 13:07
 14/30 anonim ***** válasza:
58%
Rosszul sejted mert Nekem pont az a bajom hogy nehezen Tudok elmenni , igy aztan olyan mindegy hogy van gumi rajta vagy nincs, egy kinlodas az egesz....
2016. dec. 5. 13:31
 15/30 anonim ***** válasza:
75%
Nem. Nekem pont fordítva van.
2016. dec. 5. 13:34
 16/30 anonim ***** válasza:
50%
Nekem Gumiban nem áll fel
2016. dec. 5. 13:35
 17/30 anonim ***** válasza:
90%

Nem jól sejted, bár, vannak esetek,amikre ez akár igaz is lehet.

Nyilván, jobb mind a nő,mind a férfi számára gumi nélkül, élményben.

De vannak olyan egészségügyi problémák,amikor a hormontabletta nem javasolt. Pl.a családban több generációban előforduló mellrák, visszérproblémák, hormonproblébák, véralvadási gondok.

Most azt ne mondd,hogy mivel visszeresedésre, mellrákra hajlamos vagyok, így gyógyszert nem írnak,ne is szexeljek soha többet ( mert gumiban nem olyan jó) vagy dugjak pár jót, aztán haljak meg tüdőembóliában így 38 évesen!

Minden pár,normál esetben átgondolja a lehetőségeit, és a számára megfelelő módot választja.

Nem csak gumi,meg tabletta létezik. Én tablettát nem szedhetek, de van hormon nélküli spirál, pesszárium is.

2016. dec. 5. 13:35
 18/30 anonim ***** válasza:
84%
Mi 6 éve óvszerrel védekezünk. A legvékonyabb fajtákat használjuk és tökéletesen elégedettek vagyunk. Többször mondtam már a páromnak,hogy ha szeretné akkor íratok magamnak gyógyszert (bár tartok tőle), ha úgy jobban élvezné. De azt mondja,hogy ő nem érez akkora különbséget,hogy emiatt gyógyszert szedjek. Nem befolyásolja a szexuális teljesítményét sem a gumi (előfordult,hogy csaltunk). Összességében csak egy kellék, nem befolyásol semmit. Épp olyan kielégítő és életteli a szexuális életünk mint a gyógyszert szedő pároknak. Nem vagyunk egyformák,de épp ezért ilyen bő a fogamzásgátlás tárháza!
2016. dec. 5. 15:02
 19/30 anonim ***** válasza:
100%

Azért használok gumit, mert ez az egyetlen módja, hogy ha nem akarok gyereket, akkor tegyek ellene. Hagyjuk azt, hogy időben ki lehet venni, mert sokkal rosszabb, mint gumiban.

Másrészt a párom trombózis hajlam miatt nem szedhet tablettát. Nekem ő fontosabb, mint a saját élvezetem.

Ha nem gond, ha jön a baba, akkor lehet másképp is védekezni, Pl. kúppal. De csak a tabletta és gumi elég megbízható azok közül, amit használhatunk.

Azt nem tudom, milyen mikor gyűrődik a gumi, mert nekem nem lötyög rajta. ;)

Vagy meg kell tanulni használni, a szexuális kultúra része.

2016. dec. 5. 15:47
 20/30 anonim ***** válasza:
100%
Vannak olyan vékony óvszerek amelyek ugyanolyan természetes érzést biztosítanak. Szerintem inkább azok a férfiak nem szeretik az óvszert akiknek kisebb a péniszük mert nem tölti annyira ki a gumit, lötyög rajta vagy nem elég erős az erekcjiójuk, azért lankad le a gumitól. 28F
2016. dec. 5. 16:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!