Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól sejtem, hogy azok a férfiak akik gumi pártiak, csak azért állnak mellette, mert gumi nélkül nem bírnák sokáig a szexet, és csak ezzel takaróznak?
ismertem olyan srácot aki szerint a szex mocskos dolog és elég prűd volt...szerinte a gumi fontos része volt a szexnek, hogy "ne mocskolják be egymást"...vannak fura nézetek, legalábbis nekem ez fura volt, am tisztaság mániás a srác...rég nem beszéltem vele, de szerintem kicsit kattant is volt...
am meg attól függ mikor akarnak gumit, azért a random 1 éjszakás menetnél jobb a gumi, mert biztonságosabb, ki tudja kivel volt a partner, vagy mennyire tartja karban magát ott lent vagy akár fent...
én gumiban nem éreztem szinte semmit és am is sokáig bírom, szóval nem vagyok gumi párti :D
23F
ismertem olyat aki gumi + tabletta mellett lett terhes (mondjuk a tabit nem tudom mennyire rendesen szedte, mert eléggé szétszórt laza csaj volt!)
házasságban is védekezhetnek ezzel a módszerrel, mert a tabletta méreg a szervezetnek, sok mellékhatása lehet, így van aki inkább kerüli, annyira nem értek hozzá, hogy mennyire lehet ezeknek csökkenteni az esélyét...
én nőtől hallottam (azaz tanács volt), hogy vannak vékony óvszerek amiket alig lehet érezni és szinte ugyanaz az élmény és nagyon lehet érezni a másikat...nem próbáltam, de van akinek kb ugyanolyan mindkettő...
de szintén van a másik oldal (mint pl én is) akik inkább a gumi nélküli módszert preferálják, mert 100x jobban élvezzük...(nők is vannak ilyenek!)
23F
#6:
egyik srác mesélte, hogy akkor dobta ki az exét amikor bejelentette, hogy "ő csak gumiban fog orálozni", persze minden mást is csak gumiban...
na ők tényleg nem érintkeznek ilyen téren :D főleg, mert szakítottak :D
de ezt mindenki maga választja meg :) ha nekik így jó legyenek boldogok így :)
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!