Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexkapcsolatban homlokpuszi már érzelmeket is feltételez?
Igen, határozottan igen!
Én még nem adtam olyan lánynak puszit a homlokára, akit nem szerettem. Nálam csak akkor jön erre késztetés belülről, ha szeretem. És többek között, így adom a tudtára.
Én is kaptam már homlokpuszit szexkapcsolatban. Sőt, kettőben is. Nem szerelemből kaptam. Ugyanis nem lett belőle komoly kapcsolat, szerelmet se vallottak és egyértelműen nem volt érzelem a másik részéről. Mondjuk az enyémről sem.
Az egy dolog, hogy egy szexkapcsolatban is lehet kedvelni a másikat, lehet baráti a dolog, amikor is minimális érzelmek, mint ember az ember felé vannak, de ez attól még nem szerelem és nem olyan érzelem, ami férfi és nő között van.
Nyilván valakinek jelenthet, de úgy alapból ennyiből én nem gondolnék erre.
Ha valki olyan típus mint a #2- es, akkor igen! De a legtöbben akik szex kapcsolatoznak, szerintem csak a törődés hiány, köszönet ki nyilvánítása, stb... miatt teszi.
Pl, én csak azzal szexelek, csókolózok, szájra puszizom, akit szeretek ! - érted. Egy szex kapcsolatban pedig másnak ezek mennek. :D
Ugyanmár! Szexkapcsolatban iszonyú sok csók ,puszi van....
Tudom hogy nem voltak érzelmei a férfinak felém, mégis ha egyutt voltunk szetcsokolt!!! Akkor voltak érzelmei???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!