Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexkapcsolatban van valami jelentősége a kornak? 22/f
Figyelt kérdés
Fél éve vagyok szexkapcsolatban egy nálam 12 évvel idősebb nőnek. Személy szerint mind a ketten élvezzük a dolgot és minket specie nem zavar. Csupán az ő ismerősei néztek rám rosszalló szemnel emiatt, hogy ennyivel fiatalabb vagyok nála.2016. nov. 26. 10:52
1/6 anonim válasza:
Ha nektek nem gáz, akkor mással ne foglalkozz.
3/6 anonim válasza:
Nincs.
Nekem is van egy szexkapcsolatom egy nàlam 14 évvel idősebb pasival.
5/6 anonim válasza:
Ha csak szexkapcsolatban vagytok, minek mutatkoztok együtt az ismerősei előtt? Remélem a hölgy is tudja, hogy csak szexkapcsolatban vagytok és nem hazudozol neki..Amúgy nem számít a kor,nekem a feleségem idősebb 13 évvel(25-38 vagyunk). Nem az ismerősöknek kell elfogadnia titeket,hanem egymásnak.
6/6 anonim válasza:
szerintem nincs. ha igazán szerelmes az ember, akkor sincs. a mindennapi élet szempontjából van.
és az természetes, ha furcsa az ismerőseinek, mert ritka dolog szokatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!