Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi jelentősége van az előjátéknak nálatok? Tippek előjátékhoz? 20/N
Én még csak pár hónapja élek szexuális életet. De úgy veszem észre, az előjáték a minden, a kulcs. Amikor nincs, csak annyi hogy álljon fel és nedvesedjek be, akkor bénább a szex. Ha van, akkor szenvedélyes, forró, vérpezsdítő. Ti mit tapasztaltok, nálatok is fontos, és meghatározza az egész aktust?
Valami jó tipp előjátékhoz? :)
20/N
Nem feltétlen, elofordul sokszor hogy csak fekszen a párom mellett, hozzám sem ér, és mászok rá, mert ugy kívánom.
Elojáték általában orál, vagy leszorit az ágyra, és játszik velem. Ide-oda egy csok, harapás, suttogás, hogy mit tenne velem és én kész vagyok. Teljesen átadom magam neki, sokszor csak nyoszorogni vagyok képes, mert mozdulni nem enged. Imádom, aztán vagy ugy belém is jon, vagy elenged és szájjal kényeztetem, amitol meg o "adja fel".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!