Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbocsássak neki?
Van egy pasi,randizgatásig jutottunk el. De ő egyszer csak megsértődött,hogy nem érdeklődöm felőle,meg nem illünk össze. Én próbáltam vele megbeszélni,hogy javítsuk meg,de ő akkor nem akarta ls meg sem hallgatott. Elhitte a pletykákat rólam,nekem nem hitt. Rá kb. 2hónap múlva rám ír,hogy hiányzom neki és beszéljük meg a dolgokat. Na már most,ha akkor nem akarta,most mi változott azóta?
Tényleg érdeklem egyáltalán,vagy csak nem talált másik nőt? És ha nincs ló ,jó a szamár is ,mert ilyen alapon nem szeretnék vele lenni.Meg kb mióta csak ismerjük egymást a beszélgetések vége a veszekedés általában,hogy én vagyok a hibás.
Meg,ha annyira hiányoztam volna neki,nem pár hét múlva kellett volna írnia nekem,nem pedig ennyi idő után?
Ti mit tennétek?
Megbocsájtanátok?
Annyira nem tudom.

"meg sem hallgatott"
Nálam felejtős lenne.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!