Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Megbocsássak neki?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbocsássak neki?

Figyelt kérdés

Van egy pasi,randizgatásig jutottunk el. De ő egyszer csak megsértődött,hogy nem érdeklődöm felőle,meg nem illünk össze. Én próbáltam vele megbeszélni,hogy javítsuk meg,de ő akkor nem akarta ls meg sem hallgatott. Elhitte a pletykákat rólam,nekem nem hitt. Rá kb. 2hónap múlva rám ír,hogy hiányzom neki és beszéljük meg a dolgokat. Na már most,ha akkor nem akarta,most mi változott azóta?

Tényleg érdeklem egyáltalán,vagy csak nem talált másik nőt? És ha nincs ló ,jó a szamár is ,mert ilyen alapon nem szeretnék vele lenni.Meg kb mióta csak ismerjük egymást a beszélgetések vége a veszekedés általában,hogy én vagyok a hibás.

Meg,ha annyira hiányoztam volna neki,nem pár hét múlva kellett volna írnia nekem,nem pedig ennyi idő után?

Ti mit tennétek?

Megbocsájtanátok?

Annyira nem tudom.

2016. dec. 2. 15:30
 1/5 anonim ***** válasza:
Valószínűleg instabil személyiség. Ilyen emberrel nem óhajtanék kapcsolatot.
2016. dec. 2. 15:34
 2/5 anonim ***** válasza:
Szard le, és lépj tovább! Millió pasi szeretne olyan lányt mint te!
2016. dec. 2. 16:23
 3/5 anonim ***** válasza:
En nem letesitenek vele kapcsolatot. Multkor en is igy jartam, hasonlo szituban.
2016. dec. 2. 17:30
 4/5 anonim ***** válasza:

"meg sem hallgatott"

Nálam felejtős lenne.

2016. dec. 2. 18:06
 5/5 anonim ***** válasza:
Már eleve az, hogy "pasiként" hivatkozol rá elárulja, hogy mennyire nem tiszteled a másik nemet. Ő teper utánad, keresi a társaságod, te ezt tök természetesenek veszed és meg sem fordul a fejedben, hogy néha dobj neki egy csontot. Elunja ezt az ember egy idő után. Szerintem ne bocsáss meg neki. Jobb lesz neki nélküled, reméljük talál magának egy normális nőt.
2016. dec. 3. 00:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!