Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Ti összejönnétek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti összejönnétek olyan pasival, aki csak orálisan tudna kielégíteni titeket?

Figyelt kérdés

Elég nektek egy jó nyalás, vagy vágytok a behatolásos szexre is?

Eddigi tapasztalataim alapján nemigen tudnék orgazmushoz juttatni egy nőt a kukimmal, mert nem elég hosszú és vastagságra is hagy némi kívánnivalót maga után. (Konkrétan szóvá tették ezt, nem én spekuláltam ki.)

Átlagban olyan 13-14 cm hosszú és 4-4,5 cm vastag, bár amikor nagyon fel vagyok izgulva (mikor huzamosabb ideig nincs lehetőségem könnyíteni magamon), akkor mértem 15 cm-t is.

Az örömszerzés nagyon is izgat, a nyalás is, hogy lássak elélvezni egy nőt, de be tudnátok érni csak az orális szexel?

Őszinte, komoly válaszokat kérnék!

(Akit esetleg érdekel, annak küldhetek fotót, de nem ez az elsődleges célom, bár ugye szokták kérni a kommentelők egyéb kérdéseknél is.)

2016. dec. 1. 20:09
1 2 3
 21/21 sandrisbp ***** válasza:

1. Semmi gond nincs a méreteddel, tők átlagos errefelé... aki mást mond, hazudik.

2. A szex lényege a kommunikáció. Mindkét fél részéről. A leírásod szerint az eddigi partnereidnek ez nem nagyon ment jól. Nyilván nem beszélni kell közben feltétlenül, és mondani, mi a jó, de ha valaki nem tudja finoman rávezetni arra a partnerét, hogy neki mi lenne a jó, az elég gáz - ha nő az illető, akkor is. F

2021. márc. 23. 12:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!