Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti összejönnétek olyan pasival, aki csak orálisan tudna kielégíteni titeket?
Elég nektek egy jó nyalás, vagy vágytok a behatolásos szexre is?
Eddigi tapasztalataim alapján nemigen tudnék orgazmushoz juttatni egy nőt a kukimmal, mert nem elég hosszú és vastagságra is hagy némi kívánnivalót maga után. (Konkrétan szóvá tették ezt, nem én spekuláltam ki.)
Átlagban olyan 13-14 cm hosszú és 4-4,5 cm vastag, bár amikor nagyon fel vagyok izgulva (mikor huzamosabb ideig nincs lehetőségem könnyíteni magamon), akkor mértem 15 cm-t is.
Az örömszerzés nagyon is izgat, a nyalás is, hogy lássak elélvezni egy nőt, de be tudnátok érni csak az orális szexel?
Őszinte, komoly válaszokat kérnék!
(Akit esetleg érdekel, annak küldhetek fotót, de nem ez az elsődleges célom, bár ugye szokták kérni a kommentelők egyéb kérdéseknél is.)
Ha nem troll vagy !?? Akkor valaki, csúnyán átvágott!
1.) 8 centi felett triplán jó!
2.) ha nem megy el hüvelyesen, vagy nem tud, vagy nem tanulta meg, esetleg nagyon - nagyon tág ( de akkor te sem érzed őt ) !
Én a 12 cm - től simán el tudtam...
Miért van az, hogy szinte mindig eszébe jut az embereknek a trollkodás, ha olvasnak egy problémát, kérdést, amire megoldást és válaszokat vár a téma indítója?!
Nos... 3 nő tényleg nem sok, de az első konkrétan az együttlét után rákérdezett, hogy és szűz voltam vagy csak nagyon béna? Mondtam hogy szűz, ő volt nekem az első, de az aktus alatt se volt szinte egy szava se, hogy ez most jó-e neki vagy sem, vagy hogy mit kellene csinálnom, hogyan szereti. Azt mondta, hogy ő nem az a tanárnő típus, úgyhogy ennek itt van vége, és egy jó tanács, feküdjek rá az orális részre, mert más vonalon elég gyenge a felhozatal.
Azután volt egy nő, aki mikor csak elkezdtünk pettingelni, és lekerült a textil, kapásból visszautasított. Nem mondta ki, hogy miért, de a reakciója mindet elárult, mikor lehúzta a boxeremet... nem részletezném ki.
A harmadik nővel már hosszabb ismerkedés után jutottunk el csak oda, de 2 alkalom után ő is csak annyit mondott, hogy ne csináljam már, hogy nem tudok rájönni mi a jó neki.
Pedig addigra már eléggé sokat olvastam is cikkeket, leírásokat a nyalásról (olyanokat, amit kifejezetten nők írtak le), meg a szeretkezésről is, hogy a nők nem úgy működnek, hogy berakom, tolok kettőt és jön is a kéj, hanem változó tempóban, csiklót masszírozva és a testét simogatva kell eljuttatni a csúcsra (leírás ezt mondta). De könyörgöm... mikor megkérdeztem jó-e neki, amit csinálok, annyi volt a válasz: "Várjuk ki a végét, addig nem nyilatkozik." :(
Úgy váltunk el, hogy nem érezte rajtam azt, hogy tudom, mi kell a nőnek az ágyban. Szerinte egy igazi férfi nem tétovázik és kérdez, hanem cselekszik és ösztönből kellene tudnia, mi a jó az aktuális párjának.
Az a baj, hogy elméletben sokat olvastam már róla, hogy mit hogyan kell, a nyalás is tetszett, de behatolásos szexel nem igazán tudtam felcsigázni egy nőt sem.
Igen, sajnos itt vagyok úgy, hogy útmutatás kellene sok mindenben még, de sokszor mikor ezek eszembe jutnak, elkezdek kételkedni, hogy egyáltalán képes lennék rá...
Utolsó válaszodra reagálva hátha segíteni tudok.
Szerintem 2 dolgot lenne érdemes megemlíteni.
Első, hogy az látszódjon rajtad, hogy tudod mit csinálsz. Szóval olyan határozottságféle :) Az teljesen normális ha a másik féllel össze kell szoknotok, ki kell tapasztalni kinek mi a jó, mit élvez. De nem feltétlen úgy, hogy kérdezgeted folyton.
Nekem az első alkalom után el volt ájulva a csaj. Nem igaz, hogy szűz voltam stb. stb. azt mondta. Pedig semmi extrát nem csináltam, meg hát nem is tartottam sokáig, se első se második körben.. de mégis azt csináltam ami leginkább felizgatott engem is. Ez a második.
Lényeg, hogy izguljon fel rád és kívánjon minél jobban. Ahhoz meg az először említett dolog is eléggé fontos.
Nem vagyok kicsit sem alfahím féle, határozottsággal azért vannak gondjaim nekem is, de nem azon a téren.
Gondolj arra, hogy te mire vágysz, mi az ami téged beindít, mi az amiről régen álmodoztál? És csináld azt. Mindent. És közben figyeld a reakcióját a lánynak.
Csiklóizgatásra nyalásra, meg rá kell érezni, de az meg partnerfüggő is, valaki, valaki úgy szereti. Nem sok értelme van technikákat olvasgatni róla szerintem.
25F
probálkozz ázsiai lányoknál.
az ottani pasik elég picurkák,kukic ügyileg.a koreiak a legkisebbek.
ebből kifolyolag ők nem panaszkodnának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!