Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most kb jövő nyárig kell várnom?
Szexuálisan nagyon túlfűtött vagyok ezért nincs hosszabb kapcsolatom mert kevés amit egy embertől kaphatok. Sokféle perverzióm van ami izgat és jó lenne mind kipróbálni de eddig csak egyet valósítottam meg. Sokat nézek blowjob videókat és nagyon rákattantam, hogy én is csinálni akarom sokszor de úgy hogy nem érdekela másik ember csak a szopás és szájba arcraélvezés.
Ezért az elmúlt nyárra elmentem egyedül egy olyan nyári táborba ahol senkit sem ismertem. Már az első nap ajánlatot tettem egy fiunak aki élt is vele, aztán egyenként még elég soknak. A 2 hét alatt kb 100 alkalommal elégítettem ki őket szájjal a táborban, starndon és a közeli erdőben.
Nagyon élveztem, életem legnagyobb élménye volt az a tábor azóta is abból élek szexuálisan hogy azokra az esetekre gondolok vissza. Persze itthon adom továbbra is a jó kislányt, semmi hasonlót nem mernék csinálni mert nagyon szégyelném ha kitudódna. De nagyon hiányzik az a fajta gátlástalanság ami ott volt. Nincs ötletem hol lehetne hasonlóra alkalmam. Lehet hogy csak jövő nyáron ugyanott 18:)L
Van valakinek hasonló dolga? Perverziója?
Megnyugtatna valamennyire ha igen.
Mert nagyon mocskosnak érzem magam emiatt.
Korombeli lányok inkább, nem ismerkedem.
Ha elmennél egy Swinger klubba, nőként tárt karokkal várnának egy ilyen beállítottsággal.
Csak azt sajnálom hogy engem nem hozott össze fiatalkoromban egy ilyen csajjal a sors...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!