Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Hogyan tanuljak meg jövő...

Hogyan tanuljak meg jövő nyárig angolul?

Figyelt kérdés
Nem kezdő vagyok, az olvasás jól megy, szövegértés nem a legjobb, a nyelvtan elég jól megy, beszélni tudok egy keveset
2015. aug. 25. 16:28
 1/4 A kérdező kommentje:
És 1 éve kezdtem el tanulni
2015. aug. 25. 16:29
 2/4 anonim ***** válasza:
Én nagyon kezdő voltam, és így kezdtem el járni e nyelviskolába. Az első két hónap anyanyelvű tanárokkal beszédgyakorlat volt végig. Utána volt pár hónap amikor nyelvtanoztunk, végül volt nyáron két hónap intenzív nyelvvizsga felkészítés. Drága volt de utána elmentem vizsgára és vhogy meglett elsőre. A szóbeli feladatok majdnem max pontosak lettek, úh amikor kezdtem egy mondatot nem tudtam összerakni. Én azt tanácsolom, hogy nyelviskolába jelentkezz és mindenképpen legalább v 3-4 fős csoportba. Nemtudom, hogy miért de nekem így jobban ment mint egyedül, magántanárral.
2015. aug. 25. 16:35
 3/4 anonim ***** válasza:

Pedig a magántanár a jobb, mert az egyénre szabott, legfeljebb te egy jó tanfolyamot fogtál ki.

Szövegértésen mit értesz? Hallott szöveg értését? Azt filmekkel, először angol felirattal, majd anélkül. Beszélni csak beszélve lehet, vagy ismerőssel vagy tanárral, esetleg chatfórumon.

2015. aug. 25. 17:58
 4/4 anonim válasza:
w-edi.com-ot próbáld ki
2015. nov. 29. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!