Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan beszéljem meg párommal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan beszéljem meg párommal hogy ez nekem kevés?

Figyelt kérdés
Barátnőmet elviszem egyszer a csúcsra és ő nem kívánja a szexet utána sem az orált sőt hadjam békén pihenni én pedig még mindig ott állok előtte. Előző barátnőimet 5-6 után voltak készek ebből gondolom hogy a hiba nem bennem van és eddig is túl türelmes voltam.

2016. dec. 1. 16:35
 1/7 anonim ***** válasza:
22%
Még nincs betörve..
2016. dec. 1. 16:42
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
5-6 után?Nem semmi csajaid voltak.Biztos nem a felfújhatósra gondoltál?
2016. dec. 1. 17:16
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkinek más az igénye. És ha ez nem lenne elég, mindenkinek mindenki mással más az igénye. Ne vonj le messzemenő következtetéseket a múltból. Igyekezz, hogy vele egyszerre juss a csúcsra. Nincs annál nagyobb élvezet.
2016. dec. 1. 17:19
 4/7 anonim ***** válasza:
67%
Úgyis megcsalod
2016. dec. 1. 17:46
 5/7 Senki Alfonz ***** válasza:
50%

5-6 ? ugy értve hogy te ? Nem a szervezetedben van a hiba hanem hogy ilyen baromságokat irogatsz ..... :D

Vagy ugy érted az 5-6 ot hogy 5-10 óra folyamatos szexelés közben ? Lehet hogy megunja , annyi idö alat én s bekapcsolnám a tv-t tuti

2016. dec. 1. 18:29
 6/7 anonim ***** válasza:
49%

A csajok csak addig kívánják a szexet naponta többször, amíg ki nem elégülnek rendesen! Azután, ha kielégült 2-3 napig nem kívánja. Előfordul, hogy reggel is este is szexelhet a barátnőddel, de ez csak ritka alkalom!

A pasi 5 x kívánja egy nap, a lány 3 naponta kívánja, tehát az ideális felállás 1 pasi, 10-15 nő lenne!

De ez eléggé ellenállásba ütközne!

Öregedj meg hamar! 60-70 évesen már csak heti 2-3 alkalommal fogod kívánni! Persze akkor kellene egy 20-25 éves asszony, aki még 2-3 naponta kívánja! :-)

Akkor most hogy is van ez?

2016. dec. 1. 18:56
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez úgy van,hogy mint minden más,a szexuális aktivitás és étvágy is változó emberenként.

Nekem is volt mindkét típusból részem.Egyáltalán nem nagy dolog az 5-6 orgazmus,ha a partner képes rá.

Sőt egy csajszi itt az oldalon nem értette miért akadtam ki azon,hogy Ó napi szinten egy órás szexet igényel.

De minden nap?Nincs az a pasi aki hosszú távon ezt tudná teljesíteni.Főleg nem egy életen át.

Na ez a nem semmi!

F40+

2016. dec. 1. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!