Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lakásfelújítás: hogyan beszéljem ezt meg a párommal?
Szeretnénk átalakítani az előszobát meg a konyhán akarunk végezni egy tisztítófestést. Egyszer a párom már kifestett, akkor közösen beszéltük meg, hogy milyen színű legyen, de mindig mondja, hogy neki semmibe se lehet beleszólása és emiatt mérges rám... Aztán most újra ki akarunk festeni, mondtam a páromnak, hogy akkor válasszon most ő szint, de lövése sincs milyet akar és megkért, hogy nézzek már én is ötleteket.
Nézelődtem a neten és találtam egy tök jó kombinációt, amibe teljesen beleszerettem, egyszerű de nagyszerű, világos lenne tőle a szoba, de az egyik falra tapétát kellene tenni (ez kb 5 négyzetmétert jelent) és találtam akciós tapétát is, fillérekből meglenne. A párom viszont nem akarja, ő citromsárgára akarja festeni az egészet előszobát csak azért is.
Most én úgy vagyok vele, hogy ha már csináljuk, akkor csináljuk már jóra és ne olyanra, hogy jövőre újra le kelljen festeni... Hogyan győzzem meg a párom? Vagy hagyjam rá a dolgot?
26/N
Csak ezen van vita,vagy máson is à hétköznapokban?
Hagyd rá,az elején úgy is azt mondtad neki,válasszon ő
Csináljátok együtt,jó mókát hozzá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!