Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Lakásfelújítás: hogyan beszélj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lakásfelújítás: hogyan beszéljem ezt meg a párommal?

Figyelt kérdés

Szeretnénk átalakítani az előszobát meg a konyhán akarunk végezni egy tisztítófestést. Egyszer a párom már kifestett, akkor közösen beszéltük meg, hogy milyen színű legyen, de mindig mondja, hogy neki semmibe se lehet beleszólása és emiatt mérges rám... Aztán most újra ki akarunk festeni, mondtam a páromnak, hogy akkor válasszon most ő szint, de lövése sincs milyet akar és megkért, hogy nézzek már én is ötleteket.

Nézelődtem a neten és találtam egy tök jó kombinációt, amibe teljesen beleszerettem, egyszerű de nagyszerű, világos lenne tőle a szoba, de az egyik falra tapétát kellene tenni (ez kb 5 négyzetmétert jelent) és találtam akciós tapétát is, fillérekből meglenne. A párom viszont nem akarja, ő citromsárgára akarja festeni az egészet előszobát csak azért is.

Most én úgy vagyok vele, hogy ha már csináljuk, akkor csináljuk már jóra és ne olyanra, hogy jövőre újra le kelljen festeni... Hogyan győzzem meg a párom? Vagy hagyjam rá a dolgot?

26/N

2016. aug. 5. 16:40
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem ertem,ha azt mondta ,hogy keress te szineket ,akkor miert nem jo neki amit mondtal?
2016. aug. 5. 17:12
 2/5 anonim ***** válasza:
Hagyd ra :)
2016. aug. 5. 17:26
 3/5 anonim ***** válasza:
Kie a haz?
2016. aug. 5. 19:38
 4/5 anonim ***** válasza:

Csak ezen van vita,vagy máson is à hétköznapokban?

Hagyd rá,az elején úgy is azt mondtad neki,válasszon ő

Csináljátok együtt,jó mókát hozzá

2016. aug. 5. 22:20
 5/5 fru_ ***** válasza:
"mondtam a páromnak, hogy akkor válasszon most ő szint, " - választott: citromsárga.
2016. aug. 6. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!