Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy "legyek ott fejben" szex közben?
Élvezem, meg minden, de valahogy máshol járok, úgy értem, nem tudok csak azzal foglalkozni, hogy épp mi történik, nem tudom átadni magam az érzésnek. Ezért soha nem tudok elélvezni, hogy közben is mindenfélén jár az agyam.
Nem a partneremmel van baj, nagyon vonzódok hozzá, iszonyatosan kivánom, előjáték közben megbolondulok, hogy húzza az agyam, odafigyel rám, mindenben benne van, amire azt mondom, hogy nekem bejön, meg is bizok benne, stb.
Mégse az igazi. Pedig felizgulok, kellemes érzés, de ennyi.
Más is volt már igy? Mit tehetnék, hogy végre ne kalandozzak el, hanem élvezzem, és el tudjak menni?
L
Nem tudom, miért jó privátban válaszolni... :D Nehogy esetleg lássa majd az, akit még érdekelnének a válaszok? :D
Szóval mire gondolok közben? Hát mindenfélére, amikre az ember úgy alapjáraton gondol... Túl sok lehetőség ahhoz, hogy példákat irjak, de kb mint amikor ülsz a buszon, bambulsz, és random dolgokra gondolsz. Összefüggéstelenül, véletlenszerűen.
Dettó, mint a feleségem! Ő is állandóan máshol jár. Ha pedig közel kerül, akkor leállít és sosem élvez el. Esküszöm nem értem. Hiába tettem/teszek meg mindent, legtöbbször úgy van, ahogy ő akarja, nem segít rajta semmi. Ami a legszörnyűbb, hogy ő sem segít magán, nem csinálja magának egyedül, mert neki a "szerszám" kell. Pedig azzal sincs előrébb. És még én érzem magam hülyén, hogy ennyit sem tudok megtenni neki.
F/40+
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!