Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha szeretek szexelni?
Figyelt kérdés
Van egy pasi,aki komolyabbat szeretne velem,de először azt mondta,hogy mi nem illünk össze,majd kidobott és meg sem hallgatott. Rá 3hónap múlva bocsánatot kért és azt mondta,hogy kezdjük előről. De nem tudom,nekem van egy szexpartnerem és tök jól elvagyunk és szeretek vele szexelni.
Attól félek ,ha összejönnék a pasival ,akkor szeretnék a másik pasival is szexelni,mert én imádom a szexet és sokra van igényem. Mit tegyek?
Bocsássak meg a másik pasinak?
2016. dec. 1. 14:02
2/3 anonim válasza:
Legyen meg mind a kettő és ráérsz utana eldönteni neked melyik kell...
3/3 anonim válasza:
az új is csak szexet akarna egyelőre? az, hogy hány szexkapcsolatod van érzelmek nélkül, ahhoz senkinek semmi köze
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!