Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Takaró alatt, vagy felett szeretek jobban szexelni?
Figyelt kérdés
Írjátok le milyen neműek vagytok és hogy miért szeretitek jobban ezt,vagy azt.2016. márc. 15. 11:34
2/8 anonim válasza:
Ha van más is a házban, akkor takaróval csináljuk, meg este, hidegben alapból is. Izgalmassá teszi, nekem személyszerint biztonságot is sugall. Bár ha befülled alatta a levegő, akkor kellemetlen és akkor jó a szabadság, meg persze ha nem ágyban csináljuk, akkor sem hiányolom a takarót. Szóval fele-fele, nekem mindegyik bejön.:) 18/L
3/8 anonim válasza:
Felette.
A takaró macerás, meg a nagy hévben úgyis lecsúszik.
21 L
4/8 anonim válasza:
Hideg van vagy nem?;) De alapbol nem kell sztem takaro ha nem fazok;)
5/8 Noren1989 válasza:
Inkább teljesen takaró nélkül. Nekem mindig kerülgetnem kell, szóval csak a kellemetlenség van belőle.
26/F
6/8 anonim válasza:
Alapvetően takaró nélkül, de ez a helytől, a szituációtól is függ.
7/8 anonim válasza:
takaró alatt amikor nem vagyunk egyedül otthon és halljuk hogy nagyobb a mozgás a lakában, amúgy takaró nélkül úgy kényelmes és sokkal tud a párom vadulni
19/L
8/8 VirágésBence válasza:
Felett, nem tudom mi a jó abban, ha van egy takaró aminek max a súlyát érzed és úgyis lecsúszik egy idő után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!